Gospel Time Party Zuzany Stirské v Rokoku!

Zábava 11. ledna 2016

Již tradiční a oblíbený pořad souboru Zuzany Stirské a jejího Fine Gospel Time, prvního gospelového sboru u nás, se stěhuje z divadla Semafor do Rokoka. Jedná se o improvizovaný hudební pořad Gospel Time Party, který se v Semaforu uskutečnil během 15 let 139x a hostil více než dvě stovky známých tváří.

Improvizované a vtipně vedené rozhovory Zuzany Stirské s hosty a množství písniček různých, nejen gospelových žánrů, tvoří esenci těchto zábavných pořadů. Zuzana se v nich představuje nejen v roli skvěle hlasově disponované zpěvačky, ale i spontánní pohotové a vtipné moderátorky. Diváci odcházejí nabiti energií, kterou načerpali díky zpěvu s nadšením zpívajícího sboru složeného převážně z amatérských zpěváků všech profesí, avšak s doprovodem profesionálních hudebníků. Nenechte si ujít tyto unikátní koncerty v intimním prostředí krásně zrenovovaných prostor divadla Rokoko s jeho staletou historií.

Sbor Gospel Time, nyní Fine Gospel Time, založila Zuzana Stirska pro potřeby semaforské hry "Zuzana se vrací". Sbor se od té doby rozrostl, stále koncertuje i nahrává. Žánrově brousí často i daleko za hranici gospelu, neboť cílem tohoto společenství je publikum především kvalitně pobavit, a to jak hudebně, tak celým pojetím svých vystoupení. Právě tato “odlehčenost” a zábavná složka jej odlišují od ostatních, obdobně zaměřených souborů. Na základě mnohaleté zkušenosti je zřejmé, že právě o tato zábavná, pestrá a energií nabíjející vystoupení mají diváci zájem a odměňují proto soubor téměř bez výjimky ovacemi ve stoje.

gospel plakat
foto: