Kuchyň jako ze škatulky? Víme, jak na to!

Zábava 2. března 2016


Kuchyně bývá naše pýcha. Cítíme se v ní jako ve svém království, ale i o to království je třeba se pořádně starat. Přinesete domů nákup a uklidíte ho. Ale spolu s ním si do lednice, spíže nebo do jiných skříněk uklidíte i spoustu mikroorganismů.

Umyjete nádobí, opláchnete dřez, otřete pracovní plochu a zase máte pocit, že je uklizeno. Viditelně možná, ale bakterie, plísně a jiné mikroorganismy se k vám právě bez pozvání nastěhovaly. A co lednička? Sporák? Pracovní plocha, nebo jídelní stůl? To jsou všechno místa, kde naleznete mnoho nezvaných hostů, kteří mohou způsobit dietetické problémy.


SANYTOL Sprej kuchyně přitom můžete bez obav použít v celé kuchyni. Nezáleží mu na tom, jestli s ním potřebujete vydezinfikovat kovový povrch, dřevo, plasty, sklo nebo keramiku. Poradí si takřka se všemi povrchy, které zbaví nejen špíny a mastnoty, ale i 99 % virů, bakterií a plísní, aniž by daný povrch narušil nebo pozměnil jeho barevnost. Neobsahuje totiž chlór, zato také ničí pachy a zanechává po sobě příjemnou citrusovou vůni. 

SANYTOL Sprej kuchyně je navíc biologicky odbouratelný.

sanytol produkt
foto:

Bez výčitek ho proto vezměte například na úklid ledničky. Na sporáku s ním nešetřete. Skvěle jej vyčistí i odmastí, a samozřejmě vydezinfikuje. Stejně jako dřez, ve kterém myjete nádobí, nebo omýváte ovoce a zeleninu. 
SANYTOL Sprej kuchyně vyřeší i problémy s nečistotami a škodlivými mikroorganismy v mikrovlnné troubě nebo ulepenými madly od kuchyňských skříněk. Zajistí přirozenou hygienu a čistotu jídelního stolu nebo pracovní desky. V kuchyni je to s čistotou vážně ošemetné. Občas je potřeba nasadit pořádný „kalibr“ a zajistit tak čistou a přirozeně hygienickou kuchyni.

Více na www.sanytol.cz

sanytol logo
foto: