Avanti – oni, já a ty… spolu! Užijte si léto v italském stylu „La vita è bella“!

Avanti - reklama - lahve
Avanti Hugo a Spritz
Zábava Komerční sdělení 22. června 2016

Léto, co je to léto? Muška jenom zlatá! Hned je tu a hned zase pryč. Ale pokud jej naplníme těmi správnými okamžiky, prodloužíme si toto krásné období na dobu neurčitou.

A až si jednou budeme prohlížet facebookové album s dětmi, bude na co vzpomínat! Pikniky, festivaly, grilování s přáteli, dovolené - to vše definuje léto, jak má být. Všechny tyto příležitosti jsou spojeny se zážitky, zejména s našimi nejbližšími - přáteli a rodinou. A co umocní pocit sounáležitosti lépe než sklenka, ve které se odrážejí úsměvy všech přítomných a slunce nad hlavou?

Koktejly Avanti Spritz a Avanti Hugo jsou ideálními společníky pro jakékoliv setkání či zážitek, které znásobí na maximum. Zapadající slunce za obzorem při pikniku v parku, grilování s přáteli na terase pod modrým nebem nebo posezení v teplém letním večeru při svíčkách jsou momenty, které Avanti sluší stejně jako kvalitní polobotky italskému obleku.

Avanti
foto:

Navíc díky nim můžete strávit maximum času se svými blízkými. Tím, že jsou koktejly Avanti předem namíchány, odpadají starosti, jako jsou shánění surovin nebo hledání jejich správného poměru.

A které míchané nápoje rozzáří vaše léto nejlépe?

Avanti Hugo - osvěžení jedna italská báseň!

Avanti Hugo je osvěžující jemně perlivý nápoj, který okouzluje jemnou chutí černého bezu a vůní s nádechem limetky. Koktejl Hugo není náročný na přípravu a jeho konzumace je ještě snazší. Stačí dát do skleničky pár kostek ledu, zalít jej nápojem Avanti Hugo, ozdobit mátou a plátkem limetky a koktejl je na světě! Koupit ho můžete třeba na e-shopu Osobní vinotéky.

Avanti Spritz – léto v benátském stylu

Spritz je oblíbený koktejl, který pochází ze severní Itálie a jeho popularita neustále stoupá také u nás. Nejlépe chutná vychlazený ve vinné sklence s ledem a plátkem pomeranče. Ideálně pod širým nebem v počasí, které připomíná jeho rodiště – slunnou Itálii! Populární vinný nápoj má barvu vyzrálé broskve a delikátní hořko-sladkou chuť zapadajícího slunce, která je v letních parnech vítaným osvěžením. Avanti pro vás Spritz rovnou namíchalo, proto si nemusíte lámat hlavu s jeho recepturou a jen si užívat letní odpoledne v jeho společnosti. Zakoupíte ho například na e-shopu Osobní vinotéky.