TV Star vás provede filmovým festivalem ve Varech

Zábava 28. června 2016

Hned v prvním roce své existence časopis TV star navázal spolupráci s pořadateli Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary a výsledkem bylo mediální partnerství, které trvá dodnes.

TV star tak každoročně připravuje speciální šestnáctistránkovou přílohu, již si návštěvníci festivalu velmi oblíbili, protože v ní vždy najdou nejen souhrn toho nejlepšího, co mohou v Karlových Varech vidět, ale také portréty zahraničních hvězd a dalších umělců, kteří do Karlových Varů přijedou, a rozhovory s českými režiséry a herci, kteří se se svými filmy festivalu zúčastní v některé ze soutěžních sekcí.

Letošní, už jedenáctá příloha 51. MFF Karlovy Vary vychází v TV star v pondělí 27. června.

Když časopis TV star začal na podzim roku 2005 vycházet, byl to první televizní programový čtrnáctideník na našem trhu. Okamžitě mezi čtenáři a televizními diváky zaznamenal velký úspěch a to se za celou dobu jeho existence nezměnilo. TV star se pyšní nejen stabilně vysokým prodaným nákladem, ale také kvalitním a sehraným redakčním týmem, který se téměř nemění a každé vydání svého časopisu připravuje s velkým nasazením, láskou a péčí. To vše se jistě projevilo i v soutěži Časopis roku, kterou každoročně pořádá Unie vydavatelů – TV star letos získal cenu Časopis roku v kategorii časopisů pro volný čas.