Že by se Drew Barrymore konečně usadila?

Zábava 26. dubna 2014

Už to vypadalo, že smyslem hereččina života bude kariéra. Když předloni porodila první dítě, bylo jí 37 let. Letos čeká další přírůstek a zpátky do filmového byznysu se nechystá.

Nemyslete si, že na rodině nepracovala už dřív. Poprvé se zasnoubila ve sladkých šestnácti s vnukem významného hollywoodského producenta, ale nic z toho nebylo. Druhým snoubencem se stal herec a muzikant Jamie Walters (hezounek, který se mihl v seriálu Beverly Hills 90210), ale svatební ano řekla až majiteli baru Jeremymu Thomasovi.

Roli manželky ovšem hrála jen pět měsíců, následovalo odloučení a rozvod. Druhé manželství s komikem Tomem Greenem bylo delší jen o kousek. Asi to nebyla taková sranda, jak doufala.

barrymore

Za roli roztomilé holčičky Gertie v E. T. Mimozemšťanovi dostala honorář „pouhých“ 75 tisíc dolarů.

foto:

TŘETÍ PRINC

V roce 2003 Drew pěkně rozbouřila hladinu bulvárního rybníka, když do něj jako cihlu hodila zprávu, že je nejen na kluky, ale také na holky.

barrymore

Šťastní rodiče s malou Olivkou. Dočkají se kluka?

foto:

Jenže o pár let později začala randit s milým obyčejným chlapíkem, ze kterého se však vyklubalo opravdové terno. Will Kopelman se skromným povoláním uměleckého poradce pochází z pořádně zajištěné rodinky. Jeho otec patří mezi vládce koncernu Chanel... A hádejte, v čem se herečka vdávala?

Klasický model, tradiční svatba pod širým nebem nedaleko jejich domu v Santa Barbaře, hromada příbuzných. A tentokrát se do toho novomanželka opřela naplno.

Ač se nikdy neučila vařit, začala trénovat polévky a došla tak daleko, že v televizní show Elleny DeGeneres excelentně předvedla recept na pálivou arabskou pastu s názvem harissa.

SAMÉ TAJNOSTI

Netrvalo dlouho a paparazzi fotografové si všimli, že se Drew nějak zakulatila. Mohlo za to její vylepšené kuchařské umění, nebo se výsledek projeví za devět měsíců? Bé je správně. Ovšem porod se podařilo utajit tak dobře, že se šeptalo, že herečka rodila doma.

Uvedla na pravou míru, že dcerka Olive přišla na svět v porodnici, ale jinak informacemi šetřila: „Můj život sleduje veřejnost, ale pro Olive to nechci.“ Po pár týdnech uznala, že skrývat miminko nepůjde. „Museli bychom se přestěhovat do podzemního bunkru,“ vtipkovala.

Rozpovídala se i o tom, jak vše zvládla. „Pořád jsem se vyptávala všech okolo, mé tchyně, terorizovala jsem v porodnici zdravotní sestry a ptala se na všechno. Rozhodla jsem se být stoprocentní máma. Vše ostatní je na druhém místě. I práce. A musím přiznat, že hraní mi nechybí,“ tvrdí Drew. Letos si ke slovu stoprocentní bude moci přidat i dvojnásobná.

NEJSLAVNĚJŠÍ ROLE

„Měla jsem náročné dětství, ale nestěžuju si,“ komentuje Drew svou dětskou hereckou kariéru. Těžko se předurčení vyhnete, když je v rodině herec všude, kam se podíváte, a ještě vám jdou za kmotry herečka Sophia Loren a režisér Steven Spielberg. V sedmi letech se z ní stala hvězda díky filmu E. T. Mimozemšťan. Zářila i v dalších filmech, jenže popularita jí zamotala hlavu.

O nespolehlivou holku olepenou skandály nikdo nestál, dostala šanci až k dvacátým narozeninám. Za roli v psychologickém snímku Dámská jízda, kde si zahrála po boku Whoopi Goldberg, ji kritici pochválili. Odvedla dobrý výkon i v dnes už klasickém hororu Vřískot, nezklamala ani Woodyho Allena, když ji obsadil do svého díla Všichni říkají: Miluji tě.

Televizní kanály stále zařazují film Věčný příběh z roku 1998, ve kterém se proměnila ve svéráznou Popelku. Sedla jí i romantická komedie Píseň pro nevěstu, stejně jako drsnější akce v Charlieho andílcích, kde stíhala padouchy ve trojici s Cameron Diaz a Lucy Liu.

barrymore

Charlieho andílci: Drew, Cameron a Lucy. Ve filmu se objeví i dům z E. T. Mimozemšťana, Drew před něj spadne v jedné akční scéně.

foto: