Seznamte s nejpřitažlivějším týpkem roku: Adam Levine

Zábava 26. července 2014

Už to má jisté, zpěvák Adam Levine se stal nejpřitažlivějším chlapíkem loňského roku. A žije přesně tak, jak by s takovou imagí měl – bouřlivým stylem poprockové hvězdy, obklopený topmodelkami.

Redaktoři (nebo možná spíš redaktorky!) časopisu People mají jasno. Loni byl nejvíc sexy mužem planety Adam Levine. Kromě koncertů s kapelou Maroon 5 zvládá ještě spoustu jiných činností a při všech vypadá „zatraceně skvěle“. Je prý v pohodě, má dost sebevědomí i sex-appealu, za což může hlavně jeho vypracované potetované tělo.

HODNÝ KLUK? ZAPOMEŇTE!

Adam se narodil do obyčejné americké rodiny, táta založil síť prodejen, mamka pracovala jako školní poradkyně. V sedmi si prošel noční můrou všech dětí – rodiče se rozvedli.

Aby to zvládl, poslali ho na terapii. Dnes ji považuje za ztrátu času. „Naši nechápali, že jsem se s tím vyrovnal. Vyplakal jsem si oči, kopal a křičel »Proč?« a všechny věci, které děláte, když tohle zjistíte. O několik dní později jsem byl v pořádku, ale na terapii jsem musel.“ A nebyla to poslední těžká zkouška, kterou mu osud připravil.

„Bral jsem drogy. Když jsem byl mladší, hodně jsem kouřil trávu. Dát si sem tam trochu trávy je podle mého celkem v pohodě. Napsal jsem písně po kouření jointa a byly dobré,“ přiznal Adam v jednom rozhovoru. Ale dodal i to, že většina textů, které vznikly pod vlivem, byla absolutní odpad. Odsuzuje hlavně tvrdé drogy. „Kokain by se zkoušet neměl. Nepřinesl do světa nic dobrého. A vůbec, drogy jsou na nic.“

levine

S kapelou Maroon 5.

foto:

NA DRUHÝ POKUS

Adam měl odmala jasno, že se bude živit muzikou. V deseti začal hrát na kytaru a na střední založil s kamarády kapelu Kara’s Flowers. Jméno si půjčili od spolužačky, kterou všichni milovali (platonicky?). Sice se jim podařilo získat producenta a vydat desku, ale moc se neprodávala. Chtělo to změnu. Najít kytaristu, aby se Adam mohl víc soustředit na zpívání a pustit ze řetězu svoje charisma.

Protože o tom to bylo a je. A tak vznikla kapela Maroon 5. V roce 2002 kluci nahráli debutové album Songs About Jane a začali bodovat v amerických hitparádách. O dva roky později už je znal celý svět, což korunovala cena Best New Artist na Grammy 2005.

Chytlavé poprockové písničky a videa (často dětem nepřístupná) bodují i dnes. Pusťte si na YouTube třeba Moves Like Jagger.

levine

Adamův brácha Michael je gay. Zpěvák veřejně podporuje právo homosexuálů uzavřít sňatek.

foto:
levine

Střihl si také roli kouče, trénuje talentované zpěváky v soutěži The Voice

foto:

A CO HOLKY?

Kámoši (s trochou závisti) o Adamovi říkají, že je lovec. „Možná, že důvod, proč jsem byl tak promiskuitní a chtěl spát s tolika ženami, je, že je tolik miluji,“ okomentoval to. V pětatřiceti se může pochlubit, že jeho postelí prošla spousta slavných krásek, třeba herečka Cameron Diaz nebo tenistka Maria Šarapovová. Nikoho nepřekvapilo, že se objevil i na sex-listu průšvihářky Lindsay Lohan.

V poslední době má slabost pro modelky. Vypadalo to, že si je vybírá v katalogu sexy prádla značky Victoria’s Secret. Randil s hnědovláskou Angelou Belotte, pak dva roky chodil s blondýnkou Annou Vjalicynou, aby ji nahradil další blondýnkou, Behati Prinsloo. Rozešli se, vrátili se k sobě, vloni v červenci se zasnoubili. Tak uvidíme, co se stane do roka a do dne.

levine

Blondýnka první: Anna Vjalicyna.

foto:
levine

Blondýnka druhá: Behati Prinsloo.

foto:

Vše o Adamovi:

  • Podlehl lákadlu kosmetické firmy a s týmem expertů rok pracoval na vytvoření vlastního parfému. Nese jeho jméno a prodává se v černém provedení pro muže a v bílém pro ženy. „Mám rád základní jednoduché vůně, nic, co připomíná převoněný obchoďák. Vyzařuje z toho intimita, která je jen blízko vás, a necítí vás lidé na míle daleko,“ svěřil se zpěvák.
  • Rád se svléká. „Ve skutečnosti mi lidé často říkají, že není vhodné, abych byl tak často nahý. Ale žiji v Kalifornii, kde je pořád teplo, tak proč ne?“ dělá si Adam legraci. Ve videoklipech je aspoň do půl těla. Nahotu dal i do služeb dobré věci, pózoval pro kampaň proti rakovině prostaty.
  • Stres překonává pomocí jógy. „Nedokážu vydržet na jednom místě a musím neustále něco dělat. To až jóga mě naučila, jak se soustředit a lépe se rozhodovat. Cvičení mě naučilo uspořádat si to v sobě a věřit si,“ prozradil.

levine

Alespoň do půl těla! Tetování k Adamovi patří.

foto: