Známe čtyři tajemství úspěchu Victorie Beckham

Zábava 25. října 2014

Jako by to bylo včera, když řádila v holčičí kapele Spice Girls. Nechce se věřit, že Victoria letos slavila čtyřicátiny. A má se čím chlubit! Zkusme odhalit, co jí pomohlo dosáhnout úspěchu.

Štěstí

Možná vás překvapí, že jako malá byla Victoria M Adams uzavřená, a dokonce zažila ve škole šikanu. A „Spolužáci mě honili a vyhrožovali bitím,“ odhalila po letech. Asi jí záviděli, že ji do školy vozil řidič s limuzínou, byla z bohaté rodiny. Snila o kariéře v showbyznysu, ale jen občas ulovila nějakou práci jako modelka. Zkoušela se prosadit také zpěvem a tancováním. Pak se na ni štěstí konečně usmálo.

A pořádně! Začalo to celkem obyčejným inzerátem v časopise. „Hledáme pět dívek, které umějí zpívat a tančit,“ stálo v něm. Hudební producenti se inspirovali tehdejším úspěchem klučičích kapel a rozhodli se jako protipól vytvořit skupinu ryze holčičí. Victoria je zaujala stylem módní ikony, který vyjadřovala i její přezdívka Posh (nóbl) Spice.

beckham

MÁNIE SPICE GIRLS V roce 1996 holčičí kapela zbořila hitparády na celé zeměkouli. Prodej alb se počítal na desítky milionů.

foto:

Sebevědomí

Ze zakřiknuté dívenky vyrostla sebevědomá žena. Žije si podle svého a ignoruje, že se do ní bulvár často, rád a nevybíravě trefuje. S oblibou píší: „Je příšerně hubená! Anorektička!“ Jenže v rodině Adamsových žádné cvalíky nenajdete. Navíc Victoria je důsledná vegetariánka a chroupáním mrkve si tukové pneumatiky kolem pasu jen tak nevybudujete.

„Když o mně píší, že jsem vychrtlá, říkám si: víte co? Jsem šťastná, že jsem hubená. Pohybuji se v módním průmyslu a chci mít šanci obléknout si naprosto všechno, co se mi líbí. Je to moje věc, a když se to někomu nelíbí, je to zase jeho věc,“ mává nad tím rukou. A že jí jeden magazín díky klučičí postavě udělil titul nejméně sexy žena světa? No co, muži o ní možná nesní, ale pro spoustu žen je vzorem.

beckham

SVĚT MÓDY Victoriiny modely mají styl. Koukněte třeba na www.net-a-porter.com.

foto:

beckham
foto:
beckham
foto:

Odvaha

Jedna věc je mít peníze na značkové modely a druhá pustit se v drsném světě haute couture vysoké krejčoviny do vlastního podnikání. Victoria si na to troufla.

„Oblečení jsem milovala už jako malá. Hrozně ráda jsem pozorovala maminku, jak se obléká, češe… Dnes ho používám k vyjádření svých pocitů. Navrhování pro mě představuje i způsob, jak posílit postavení žen – chci, aby se cítily krásné, sebejisté a silné,“ prozradila. První kolekci předvedla v roce 2008 a hned zaujala redaktory módních magazínů.

Nejen díky slávě bývalé „spajsky“, ale šik střízlivostí a dokonalým vypracováním modelů, citem pro detaily. Navzdory vysokým cenám se po kolekci jen zaprášilo. Význam její značky stále roste.

beckham

KONEČNĚ HOLČIČKA! Zdálo se, že Victoria zůstane v rodině v chlapském obležení. Za odvahu počtvrté vahu otěhotnět přišla odměna – dcera Harper Seven.

foto:

Zázemí

Když se Victoria vdala za fotbalistu Davida Beckhama, říkalo se, že jde o sňatek z vypočítavosti, který nevydrží. Ovšem letos slavili 15leté výročí. Přiznejme si, že je spojuje silné pouto rodinného podnikání, třeba výroba parfémů. Oba mají slabost pro luxusní oblečení, Davidova šatna je určitě stejně obrovská jako manželčina. Victoria umí přimhouřit oko nad občasnými manželovými zálety, zvlášť když k omluvě připojí nějaké diamanty.

Jednou jí koupil celou vinici. Přestáli pár krizí, a že se mají opravdu rádi, potvrzuje i nezvratný důkaz v podobě čtyř ratolestí – synů Brooklyna, Romea a Cruze a dcery Harper. Victoria o svých blízkých na sociální síti píše jako o „nádherných dětech a úžasném manželovi“.

beckham
foto: