Lektor: Olga Pavlíková
Téma: Thajská kuchyně na vyšší úrovni
PROČ ZVOLIT TENTO KURZ VAŘENÍ?
Thajská kuchyně je hotová exploze barev a chutí. Snad žádná jiná kuchyně není tak aromatická, přitom tak lehká. Základy možná již znáte, na tomto kurzu si je nejen připomenete, ale postoupíte dál...
Šéfkuchař Chefparade vás na tomto kurzu naučí, jak připravovat (nejen) toto menu:
• Tom kha kung – kokosová polévka s krevetami • Yum wun sen – pikantní salát ze skleněných nudlí • Massaman karí – jemné massaman karí s kuřecím masem • Khao pad kaeng kiew wan – restovaná jasmínová rýže na zeleném karí s kuřecím masem a krevetami • Kluay buad chee – banán v kokosovém mléce
Kdy: 25. listopadu od 16.00 hodin.
Kde: Chefparade Studio Žižkov, Husitská 56, Praha 3.
Spoustu surovin na přípravu (i exotických) kuchyní seženete na www.chefshop.cz.
Věnujte tento kurz vaření
Pokud chcete kurz věnovat, můžete si stáhnout certifikát.