Detoxikace dovede i léčit

Zdraví 31. července 2015

Detoxikace organismu je oblíbeným prostředkem k navracení imunity i obnovení energie v těle. V mnohých případech lze ale pomocí detoxikace bez nadsázky léčit.

Pokud vás tedy trápí nemoci jako je například nadváha, kožní obtíže, trávící problémy nebo obtíže s játry, zpozorněte. Tyto i mnohé další zdravotní komplikace totiž mohou být způsobovány právě toxiny, které zanesly organismus a zabraňují léčbě – ať už samoléčbě vlastními silami organismu, nebo také léčbě léky, která bývá v takových případech bez výsledku.

Podstatou detoxikace a očisty organismu je krátkodobá (nejčastěji třídenní) proměna jídelníčku, ve kterém se nově vyskytuje dominantně ovoce a zelenina. Důležité jsou při detoxikaci vitamíny.

Vitamin B4.

Smyslem detoxikace přitom není omezování se v jídle, naopak, zeleninu i ovoce byste si měli dopřát v poměrně velkém množství. Pokud se rozhodnete pro detoxikační kůru delší než třídenní, je vhodné zeleninu a ovoce doplnit luštěninami a zakysanými mléčnými výrobky.

Neodmyslitelnou součástí očisty organismu je pak také zvýšený příjem tekutin, ideálně vody, kterou lze kombinovat s bylinkovými čaji a ředěnými šťávami. Od věci pak není ani doplnění změny jídelníčku o specializované doplňky, například detoxikační čaje nebo detoxikační náplasti. Kupříkladu certifikované detoxikační náplasti Dr. Plaster pomohou k detoxikaci jater i dalších orgánů od toxinů, a to včetně toxinů farmaceutických, se kterými si změna jídelníčku ne vždy poradí. Zejména v případech, kdy tedy na obtíže nezabrala léčba pomocí léků, je Dr. Plaster ideální.

Detoxikační náplasti Dr. Plaster

Od detoxikační kůry můžete obratem očekávat navrácení energie i imunity, úbytek na váze i zdravější pleť. Z dlouhodobého hlediska pak při správně provedené detoxikaci zaznamenáte celkové zlepšení funkce orgánů trávící soustavy, soustavy oběhové, vylučovací nebo dýchací. Ať už vás tedy trápí obtíže spojené s játry, bolest svalů, krevní tlak, opary, cukrovka nebo artróza, detoxikace stojí za vyzkoušení. Dr.Plaster nabízí i startovací detoxikační balíček.

Redakce Dr.Plaster