Zkuste tentokrát zahnat virózu homeopatiky

Zdraví 1. října 2018

Bojujete vy i vaše děti často s nachlazením a chřipkou? Aktivujte svoji obranyschopnost a pomozte tělu odrazit bacily, které na něj v zimním období útočí.

Na podzim i v zimě je naše tělo výrazně oslabené. Jsme unavení, máme potíže s imunitou, a tudíž jsme více náchylní k onemocnění dýchacích cest, nachlazení a chřipkám. Oslabenou imunitu nemívají pouze děti, jejichž imunitní systém není plně rozvinut, ale také dospělí a senioři.

PŘEKOPEJTE JÍDELNÍČEK

Aby vás a vaše děti neporazil kdejaký bacil, je důležité změnit stravovací návyky a životní styl. Do jídelníčku zařaďte více ovoce a zeleniny, které zajistí tělu dostatek vitaminů a antioxidantů, nezapomínejte ani na mléčné výrobky a drůbeží maso, které jsou bohaté na vápník, bílkoviny a další stopové prvky.

Omezte alkohol, cigarety a dejte zelenou pohybu. Procházka na čerstvém vzduchu odstraní únavu, zažene bolesti hlavy a dodá energii.

TROCHU JINÉ TABLETKY

Když se ale chřipka rozjede naplno, je potřeba okamžitě začít s posilováním imunity, ale šetrně, tedy nejlépe pomocí stoprocentně přírodních preparátů. Ideální jsou homeopatické přípravky, které nejenže pomáhají předcházet chřipce a nachlazení, ale jsou vhodné i pro léčbu jiných virových onemocnění.

Pokud jste tedy již nachlazeni či oslabeni akutní virózou, tato homeopatika mohou výrazně zkrátit dobu jejího trvání a zmenšit závažnost symptomů. V případě preventivního použití je doporučené dávkování jedna tableta denně po dobu 4 až 6 týdnů, při akutních potížích se bere jedna tableta každých 15 minut po dobu 2 hodin.

PROČ PRÁVĚ HOMEOPATIE?

Homeopatické přípravky obsahují výhradně látky, které je možné nalézt ve volné přírodě, zejména se jedná o různé rostliny, minerály, kovy, v neposlední řadě také o živočišné produkty.

Homeopatie je účinná léčebná metoda, kterou lze léčit řadu nemocí. Další její výhodou je, že se nezaměřuje pouze na nemocnou oblast, ale na celé tělo, tedy i na mentální a emoční stav člověka.

CO VYLÉČÍ?

Akutní, běžná onemocnění, kam se řadí chřipka, angína či rýma. Léčba homeopatiky zabírá také na poranění a zánětlivá onemocnění.

Pod dohledem zkušeného homeopata je možné léčit i chronická onemocnění, jako jsou alergie, ekzémy či nemoci zažívacího ústrojí.