Detox bez námahy? Jde to

Zdraví 24. 3. 2014

Aby vás kolísavé počasí nezahnalo do postele, je třeba nakopnout obranyschopnost organismu na nejvyšší obrátky. S vhodnými doplňky stravy a patřičnou dávkou relaxace to půjde jako po másle.

1. Prohřejte tělo

detoxy

Potřebujete se pořádně zahřát a načerpat energii do dalších mrazivých dnů, ale horký a suchý vzduch v sauně vám nedělá dobře? V tom případě vyrazte do Aquapalace Praha a vyzkoušejte tamní parní lázně, tepidarium nebo aromatickou biosaunu. Parní lázně používali k duševní i tělesné očistě a k léčbě kožních problémů a revmatismu už staří Řekové a Římané i severoameričtí indiáni. Na rozdíl od klasických finských lázní představují ty parní vlhkou teplou lázeň s teplotou kolem 40 až 55 °C.

Toto klima působí příznivě na celkovou kondici organismu, činnost srdce, kloubů a svalů. Tepidarium s citrusovým aroma nabízí nízkoteplotní parní lázeň s 35% vlhkostí vzduchu, vhodnou k mírnému a šetrnému prohřátí celého těla. Biosauna je kombinací finské a parní sauny a je vyhřívána na teplotu 60 °C. Sauny v Aquapalace Praha jsou otevřeny každý den od 10 do 23 hodin.