Zubní korunky v Praze – na počkání a k nerozeznání od okolních zubů

Zdraví Komerční sdělení 23. února 2017

Zubní korunky nemusí být traumatem v podobě nepřirozeně vypadajícího zubu, který Vám brání smát se bez zábran. Oddělení estetické stomatologie Brandeis Clinic zhotovuje korunky, které jsou k nerozeznání od okolních zubů, ať už z hlediska odstínu nebo velikosti.

Až 20 korunek na počkání

Brandeis Clinic disponuje hned dvěma moderními švýcarskými roboty CEREC. Stomatolog tedy zhotovuje korunky přímo na klinice. Díky tomu je schopen korunku dodatečně upravit, je-li to třeba. Zásluhou speciálních robotů pacienti odcházejí z Brandeis Clinic s novou korunku již v den první návštěvy – odpadá tedy nošení nevzhledné provizorní náhrady.

Oddělení estetické stomatologie Brandeis Clinic provádí i takzvaný T-scan, který analyzuje skus pacienta. Korunku je po scanu možné vyrobit tak, aby nebyla při žvýkání nadměrně zatěžována a nevytvářela v ústech nepřirozený pocit. Dbá se i na to, aby vlivem nerovnoměrně rozděleného tlaku a zvýšené zátěže na jeden či dva zuby korunka nepraskla.

Pouze kvalitní materiály

Stomatologové Brandeis Clinic pracují s nejlepšími dostupnými materiály. Konkrétně pro zubní korunky využívají disilikátovou keramiku, která se vyznačuje extrémně dlouhou životností a odolností.

Skvělé reference Brandeis Clinic přivádějí do rukou pracovníků oddělení estetické stomatologie čím dál více pacientů nejen z Prahy a přilehlých regionů, ale také ze všech koutů České republiky, Německa, Švýcarska, Velké Británie a Slovenska.

Ukázky práce stomatologů Brandeis Clinic

Zubní korunky v Praze – na počkání a k nerozeznání od okolních zubů
foto:
Zubní korunky v Praze – na počkání a k nerozeznání od okolních zubů
foto:

Naprosto bez bolesti

Ti z Vás, kteří již zubní korunku mají, jistě potvrdí, že zejména výměna zubních korunek může být bolestivá. Jak sundávání původní, tak nasazení nové korunky se děje v Brandeis Clinic naprosto bez bolesti, buď v lokální anestezii či pod analgosedací (stav, kdy je pacient během ošetření při vědomí, ale nic si z něj nepamatuje). Tuto variantu využívají lidé, kteří mají panický strach ze stomatologického vyšetření, a také je běžná u rozsáhlejších ošetření, například při aplikaci několika zubních implantátů naráz.

Pokud Vás tedy trápí nepřirozený vzhled současných korunek či ulomený zub, domluvte si ještě dnes termín konzultace se specialisty na estetickou stomatologii z Brandeis Clinic.