Na štafetu do Stromovky

Zdraví 19. března 2018

V dobré partě se to lépe táhne, to platí v životě i při sportu. A jak se dá parta ještě více utužit? No přece při štafetě! Nikdo z týmu přece nechce nechat parťáky ve štychu a vzájemné povzbuzování doneslo až do cíle nejednoho běžce. Zažít jedinečnou atmosféru štafetového běhu můžete ve dnech 13. a 14. června při O2 Pražské štafetě ve Stromovce i vy.

Jak na to?

Stačí dát dohromady čtyřčlenný tým a připravit každého člena štafety na to, že absolvuje pětikilometrový úsek. Těšit se můžete na hlasitou podporu fanoušků I občerstvovací stanice. V cíli pak na celý tým čeká piknikový koš, medaile a pozávodní koncert na oslavu vítězství. Štafeta je dvoudenní, takže si stačí vybrat den a prostě si to užít!

Ještě váháte? Tak si přečtěte, co o loňském ročníku O2 Pražské štafety říká Kamila, designérka z Prahy: “Občas jsem se chodila o víkendu jen tak proběhnout, ale nikdy mě nenapadalo, že bych se přihlásila na nějaký závod. Pak mi ale napsala kamarádka, že potřebují do týmu na Pražskou štafetu ještě jednoho běžce. V den D jsem přišla do Stromovky a nevěděla, jestli neskončím úplně poslední a všichni ostatní na mě nebudou muset čekat. Závodní atmosféra a fandění fanoušků na trati mě ale strhlo tak, že jsem běžela tak rychle jako snad nikdy v životě. V cíli jsme pak s celou partou slavili jako na olympiádě! Letos proto chci určitě běžet znovu a už jsem k nám do štafety přihlásila i svoji sestru,” uzavírá s úsměvem.

Sežen tři kámošky a zkus to ve čtyřech! Registrace a vice informací o O2 Pražské štafetě naleznete na runczech.com

ALL RUNNERS ARE BEAUTIFUL

Na štafetu do Stromovky