Jak vybírat romantický pobyt?

Zdraví 9. září 2019

Podzimní prosluněné dny jsou jako stvořené k romantickým výletům. Naplánujte se partnerem romantický pobyt a nebo mu nic neříkejte a připravte překvapení. Poradíme vám, jak vybrat pobyt, na který nezapomenete.

Romantické pobyty pro zamilované slibují krásné chvíle strávené spolu. Před tím, než se ale vydáte na cestu, doporučujeme vše naplánovat a hlavně zarezervovat. Jen tak budete mít opravdu jistotu, že vše klapne tak, jak má a vaše cestování neskončí zklamáním.

Ten chce to a ten zas ono…

V případě, že dovolenou plánujete společně, možná dojdete do bodu, kdy zjistíte, že se vaše představy o romantice dost liší. Někdo si pod tím představí túru do hor, kde nepotkáte ani človíčka a přenocování ve stanu a pro někoho jsou zase romantické noční procházky městem zakončené dobrou večeří. Důležité je najít společné body a podle těch se zařídit. Pokud jsou vaše představy natolik odlišné, že to není možné, navrhněte, že jedna dovolená bude podle vás a ta druhá zase zcela podle představ vašeho partnera. Ve finále tím jenom získáte - nebudete se hádat a místo jednoho pobytu se můžete těšit na dva.

wellness

Co je v nabídce?

Hotely i penziony se v současné době stále více přibližují náročným požadavkům svých hostů a předhánějí se v tom, co nabídnou. V rámci balíčků a nebo hotelových služeb se můžete setkat s wellness procedurami, masážemi, zábaly a hýčkání všeho druhu. V ideálním případě nabízí hotel pro zamilované možnost privátní rezervace vířivky či dokonce celého wellness. Myslíte, že někdo by odmítl pozvání na skleničku šampaňského do vířivky?

Další možností jsou zážitkové pobyty. I těch je trhu celá řada - pivní, vinné, adrenalinové. Zkrátka, pro každého něco. Pokud budete pobyt vybírat jako překvapení, myslete na to, co bude váš protějšek bavit a co by mu udělalo největší radost.

wellness

Už stačí jen zabalit!

Zajistit hlídání pro děti, kočku odnést k sousedce, psa k babičce a můžete vyrazit. Kvůli relaxu nemusíte jezdit daleko. Nabídka penzionů i hotelů je pestrá a v každém koutu republiky narazíte na malý kus ráje, kde vás nikdo a nic zaručeně nebude rušit.

Pro inspiraci si vemte k ruce třeba webové stránky Hotel.cz, kde pobytů s romantickým nádechem najdete nepřeberné množství.