Vyfoťte smíška a vyhrajete skvělé ceny

Soutěže 5. října 2012

Máte doma potomka v dětském věku, který se krásně směje? Vsadíme se, že ano, protože krásně se smějí všechny děti. A právě ten úsměv může vaší rodině vyhrát opravdu hezké ceny.

Stačí totiž vážně málo: vyfotit ten kouzelný okamžik šťastného úsměvu a uložit ho do soutěže na www.mimi.kafe.cz. Můžete navíc fotku vložit do zábavných rámečků, které jsou tam k dispozici. No a pak stačí jenom mít štěstí a získat nejvíc sympatií hlasující veřejnosti. Fotky můžete ukládat až do 30. října. Pak od 1. listopadu začíná hlasování návštěvníků webu pomocí tlačítka „Líbí se mi“.

Nikde není psáno, že štěstí nemůžete trochu pomoct – jestli máte velkou rodinu nebo spoustu kamarádů, můžou samozřejmě všichni hlasovat pro vás! Času je docela dost, ale víte, jak to je - co se odkládá, na to nakonec nedojde. Takže proberte fotoarchív, jestli tam náhodou vítězný úsměv už nemáte, nebo rychle foťte!

A důležité: CO VLASTNĚ MŮŽETE VYHRÁT?

Hlavní cenou jsou dvě skvělá kola značky Author pro mámu a tátu celkem za třicet tisíc korun. Tu určuje odborná porota z pěti nejvíc úspěšných fotek z veřejného hlasování.

Dalšími cenami jsou třeba mezinárodní jízdenka za 4500 korun od Eurolines nebo mobil Samsung, fotoknihy, dětské hračky, přístroj se zvuky pro utišení miminek… Prostě spousta užitečných věcí, které každé rodině přijdou vhod.

Tak neváhejte a foťte!