Máte nejhezčí cukroví? Tak to můžete vyhrát naši soutěž!

Soutěže 7. listopadu 2012

Jestli budete na Vánoce péct, a to asi budete, tak stačí už jen málo. Vzít foťák, uložit fotku na web a pak spolu s námi počítat hlasy, které vám čtenáři pošlou.

Opravdu jde o nejkrásnější vánoční cukroví roku 2012. A soutěžit se může od 7. listopadu (no jasně, třeba perníčky se přece pečou takhle brzo) do 1. ledna (pak už taky může být snědené). Hlasovat se tedy bude moci ještě do ledna dvacátého, kdyby byl někdo dlouho na prázdninách a k netu se nedostal. Ale určitě vás zajímá, co můžete vyhrát.

Když pro váš výtvor bude hlasovat nejvíc lidí na netu, pak žehličku Pro Express Turbo Anti-calc autoclean v hodnotě 6000 Kč.

Když se vaše cukroví nejvíc zalíbí odborné redakční porotě, dostanete tlakový hrnec Tefal clipso control v hodnotě 5200 Kč.

Ten, kdo získá druhý nejvyšší počet hlasů veřejnosti, dostane domácí pekárnu Moulinex.

A třetí nejúspěšnější získá roční předplatné časopisu Chuť a styl. To je totiž nový krásný měsíčník o vaření, který právě vychází. Bude obsahovat především recepty, a to jak ty nejmilovanější na nejoblíbenější jídla, tak i takové, které redakce vyštrachala z dávno zapomenutých babičkovských receptářů. Jídla jsou nafocená opravdu exkluzivně, takže už při pohledu na stránky se vám budou sbíhat sliny. A bude mít sto stran, pod heslem „vaření a jídlo je radost“.

Takže jakmile začnete péct a zdobit, foťte. Zaregistrujte se a vyhrajte! Hlasovat se může přes Facebook na tomto webu u jednotlivých fotek. Zkušenější nezaváhají a zapojí do hlasování nejenom rodinu, ale také všechny své přátele. A pokud jich mají na www.facebook.com dostatek, může to znamenat výraznou výhodu.

linecké

Ať už děláte tradiční linecké...

zdroj: www.thinkstock.cz
cukroví

...nebo raději experimentujete, šanci na výhru máte i vy!

zdroj: www.thinkstock.cz

Co udělat pro vítězství?

Klidně využijte všech možností - můžete začít tím, že nasdílíte svůj profil (nebo profil vaší favoritky) ze soutěže na svůj Facebook. Tak, že zkopírujete adresu svého profilu (http adresu z adresního řádku prohlížeče) a na Facebooku ji vložíte jako odkaz. Nezapomeňte svým přátelům připomenout, že jde o hlasování, a chcete, aby vám dali své hlasy v této soutěži.

Odkaz na profil v soutěži můžete samozřejmě poslat klasicky i elektronickou poštou. Tu určitě používáte se svými přáteli, kteří nejsou na Facebooku, a není tedy marný nápad jim prostě poslat mail a poprosit je o hlasování.

Máte ICQ? Windows Live? Jabber? Google Talk nebo jakoukoliv další vymoženost pro rychlou komunikaci jménem instant messaging? I zde můžete udělat totéž. Vzít adresu profilu ze soutěže a poslat ji kontaktům. Totéž platí, pokud používáte jiné sociální sítě (Lidé.cz, Spoluzaci.cz, Libimseti.cz). I tam můžete oslovit své přátele a poprosit je o hlasování.