Dvacet tisíc za jedinou fotku!

Soutěže 1. června 2012

No vážně. Jenom na ní musí být žena nad 35 v plážovém odění a musí vyhrát v hlasování o krásu a sympatie. Takže žádný problém.

Určitě nějakou, která má šanci vyhrát, znáte. Pokud to samozřejmě nejste právě vy, to je pak o to jednodušší. Jde o soutěž Žena léta 2012, úplně jednoduchou hru, v níž jsou podmínky účasti skutečně snadné.

Stačí poslat fotku sympatické ženy, které je třicet pět a víc let, v plavkách, pareu nebo jiném plážovém modelu. A když pak zvítězí mezi konkurentkami ve veřejném SMS hlasování, dostane nádherné ceny v hodnotě dvacet tisíc.

Bude mezi nimi třeba žehlicí systém Tefal Pro Express Turbo, kávovar Dolce Gusto Krups, pákový robot a domácí pekárna Moulinex nebo žehlička na vlasy Rowenta. A taky roční předplatné časopisu Vlasta a profesionální fotky, které zajistí Vlasta.cz. A zkrátka nepřijdou ani stříbrná a bronzová medailistka.

žena plavky míč

U bazénu, u moře, nebo u rybníka? To je jedno. Klidně na chalupě u okopávání záhonků, hlavně, že bude(te) 35+ a v plavkách.

zdroj: www.thinkstock.cz

Každá podpora je možná

Takže, co musíte pro účast udělat? Vyfotit sebe nebo jinou krásku, třeba na pláži, u rybníka nebo na zahradě, a s jejím souhlasem fotku nahrát na zenaleta.vlasta.cz. Hlasovat se může na tomhle webu u jednotlivých fotek.

Ty zkušenější určitě zapojí do hlasování nejenom rodinu, ale také přátele – mailem, po Facebooku, osobním nátlakem... :-)

Můžete začít tím, že nasdílíte svůj profil (nebo profil vaší favoritky) ze soutěže Žena léta na svůj Facebook. A to tak, že zkopírujete adresu svého profilu (http adresu z adresního řádku prohlížeče) a na Facebooku ji vložíte na svoji zeď jako odkaz. Odkaz na profil v soutěži můžete samozřejmě poslat i elektronickou poštou. No a ten osobní nátlak tváří v tvář – to už necháme na vás, však vy na něco účelného přijdete.

Máte ICQ? Windows Live? Jabber? Google Talk nebo jakoukoliv další vymoženost pro rychlou komunikaci jménem instant messaging? I zde můžete udělat totéž: Vzít adresu profilu ze soutěže Žena léta a poslat ji kontaktům. Totéž platí, pokud používáte jiné sociální sítě (Lide.cz, Spoluzaci.cz, Libimseti.cz). I tam můžete oslovit své přátele a poprosit je o hlasování. Opravdu se to smí!

Fotky můžete nahrávat ode dneška, tedy 1. června, do 15. července, takže času je dost. A hlasovat se bude moct od 1. do 31. července. Do týdne po skončení soutěže se pak tři vítězky dozví, že Ženami léta 2012 jsou právě ony.

plavky
foto:
žena plavky
foto: