Soutěžte o poukázku do Tchiba

Soutěže 19. června 2012

Víte, že Tchibo nabízí vedle kávy také každý týden novou kolekci výrobků na určité téma? Tento týden to jsou technické výrobky: doplňky pro chytré telefony, tablety, počítače a další přístroje a také zvukové systémy.

Technika & lifestylové nápady

Smartphony, tablety, notebooky, MP3 přehrávače – digitální miláčci nás doprovázejí na každém kroku a všední den si už bez nich nedovedeme ani představit. Tchibo přináší novou kolekci kvalitních technických a lifestylových nápadů v široké škále barev. V této kolekci najdete také výrobky pro vynikající zvuk. Koupit si je můžete v týdnu od 25. června v obchodech Tchibo a prodejních místech Tchibo v obchodních řetězcích. V e-shopu www.tchibo.cz již od středy 20. června.

Pružná Bluetooth klávesnice

Lze srolovat – zabere minimum místa. Pro bezkabelové používání se zařízeními iPhone, iPad, osobním počítačem nebo tabletem. Klávesnice napájena akumulátorem s extrémně dlouhou výdrží (zhruba 100 hodin). Když klávesnici nepoužíváte, automaticky se vypne a šetří akumulátor. Klávesnice je ze silikonu, lehce se na ní píše a snadno se čistí. Tyrkysová nebo antracitová. Záruka tři roky.

Tchibo pružná klávesnice

Stereosluchátka

Vynikající kvalita zvuku díky 40mm membráně. Měkce polstrované náušníky, pohyblivé, nastavitelné podle individuálních potřeb – s povrchem soft touch. Polstrovaný hlavový oblouk s textilním potahem lze nastavit podle potřeby. Vysoce kvalitní textilní kabel. Frekvenční rozsah 20–20000 Hz. V několika barvách. Záruka tři roky.

Tchibo stereosluchátka

Jeden šťastný soutěžící se může těšit na elektronickou poukázku na nákup libovolného zboží v e-shopu www.tchibo.cz v celkové hodnotě 1000 Kč!

Šťastným výhercem poukázky se stává paní Věra M. z Prahy!