Vyhrajte vstupenky na muzikál Horečka sobotní noci

muzikál Horečka sobotní noci
Muzikál Horečka sobotní noci uváděný v Divadle Kalich
Soutěže 27. října 2014

Okořeňte si podzim kulturním zážitkem a vyrazte na jeden z nejlepších světových muzikálů Horečka sobotní noci. Tak zkuste štěstí a výhra může být právě vaše.

HOREČKA SOBOTNÍ NOCI

Na konci 70. let proměnil svět v jeden velký taneční parket, o dvacet let později se stal divadelní senzací. Taková je stručná historie muzikálového fenoménu s názvem Horečka sobotní noci. Letos, tedy 15 let od premiéry na newyorské Broadwayi, se legendární americký muzikál se slavnými písněmi skupiny Bee Gees konečně dostal do Prahy. Od 30. září 2014 ho má na programu Divadlo Kalich.

muzikál Horečka sobotní noci

Divadlo Kalich uvádí slavnou Horečku sobotní noci ve verzi, která na konci 90. let dobyla londýnský West End a následně newyorskou Broadway. Vypráví příběh dostatečně dobře známý z filmového plátna, nicméně libreto ani hudební aranžmá nezastírají, že filmovou a divadelní verzi dělí dvě desetiletí. Na divadle také zazní více hudby Bee Gees než ve filmu. "Ten snímek nebyl muzikál v pravém slova smyslu, tím se Horečka stala až na jevišti. Na plátně šlo o film s písněmi Bee Gees," vysvětluje režisér a choreograf Ján Ďurovčík.

muzikál Horečka sobotní noci

Více informací o muzikálu na webových stránkách divadla Kalich.

Dva výherci získají dvě vstupenky na muzikál Horečka sobotní noci v pátek 14. 11. 2014 od 19 hodin v Divadle Kalich

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami.

Nápovědu k soutěžní otázce najdete zde.

Soutěž byla ukončena. Výherce budeme kontaktovat telefonicky nebo mailem.

Výherci:

Jiří Plechatý Hana Vopálková