Vyhrajte balíček inovovaných antiperspirantů Rexona!

Soutěže 19. listopadu 2014

Měli jste šanci vyzkoušet si nové vylepšené antiperspiranty Rexona? Pokud ne, soutěžte s námi o balíček tří antiperspirantů a odhoďte obavy z propocených skvrn v podpaží.

Máte-li před sebou náročný den a obáváte se, že účinek vašeho antiperspirantu krátce po jeho aplikaci vyprchá, spolehněte se na inovované dámské kuličkové antiperspiranty Rexona, které mají v sobě vše, co od antiperspirantu očekáváte.

Buďte sebevědomá a jděte si za svým. Chtějte víc a dostanete víc. Oblíbené kuličky Rexona Aloe Vera, Rexona Shower Clean, Rexona Biorythm a Rexona Linen Dry jsou nyní nově obohacené o speciální technologii Motionsense™ a díky jedinečnému designu je mezi ostatními antiperspiranty nepřehlédnete. Technologie Motionsense™ obsahuje speciální mikrokapsle, které se aktivují pohybem a postupně uvolňují svěžest po celý den. Tyto antiperspiranty s nápaditým barevným designem, které vám poskytnou spolehlivou 48hodinovou ochranu před pocením, se stanou vaším důvěrným společníkem během pracovního dne i ve volném čase.

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami.

Nápovědu k soutěžní otázce najdete zde.

Soutěž byla ukončena. Výherce budeme kontaktovat telefonicky nebo prostřednictvím e-mailu.

Výherci:

Jaroslava Deršáková Jana Vítovcová Jarka Bernatíková