Vyhrajte balíček plný relaxace!

Soutěže 3. prosince 2014

Dopřejte si dokonalé osvěžení i regeneraci s koupelovou kosmetikou značky Radox. Soutěžte o balíček produktů značky Radox, které budou vaše tělo hýčkat i v chladných zimních dnech.

Poznejte svět koupelové kosmetiky značky Radox, která vám přináší výjimečné kombinace vůní v podobě dámských i pánských sprchových gelů, pěn do koupele, bylinných tekutých mýdel či solí do koupele pro kvalitní péči o vaše tělo.

Hledáte způsob, jak spolehlivě najít ztracenou energii? Vyzkoušejte sprchový gel a šampon 2 v 1 Radox Invigorate s výtažky z máty a citronového oleje. Vůně citronu vás příjemně osvěží a opojná vůně máty dokonale přemůže vaši únavu. Chcete-li si po stresujícím dni příjemně odpočinout, odměňte své tělo i mysl netradičním spojením vůní levandule a vodního leknínu, které vám dodají pocit pohody a uvolnění.

Se sprchovým gelem a pěnou do koupele Radox Relax zapomenete na všechen stres a po sprše či hřejivé koupeli se budete cítit jako znovuzrozená. Příjemný zážitek z relaxační koupele vám mohou nabídnout i koupelové soli Radox. Zakončete svůj den se solí Radox Muscle Soak s nezaměnitelnou vůní eukalyptu, která příjemně uleví vašemu přetaženému tělu. Zpříjemněte si předvánoční shon koupelovou kosmetikou, která ví, co vaše tělo potřebuje.

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami.

Nápovědu k soutěžní otázce najdete zde.

Soutěž byla ukončena. Výherce budeme kontaktovat telefonicky nebo prostřednictvím e-mailu.