Vyhrajte dovoz jídla za 500 Kč!

Soutěže 10. července 2014

Vyhrajte konzumaci v hodnotě 500 Kč. JídloTEĎ.cz je internetový portál pro rozvoz jídla s vlastní dopravou v Brně, Ostravě, Plzni, Liberci a v Praze, kde je dokonce lídrem na trhu. Objednat si můžete z více než 800 restaurací z různých sekcí. Navíc v průběhu července rozšiřuje své služby do dalších 10 měst po celé republice!

Už jste to určitě zažili také. Vrátíte se domů po vyčerpávajícím dni v práci a myslíte na jediné – dát si sprchu, sednout si k televizi a pochutnat si na nějakém dobrém jídle. Plán má ale jednu jedinou drobnou trhlinku. V lednici vás vítá kelímek s hořčicí, poloprázdná krabice mléka a dvě rajčata. Zbývá jen několik možností – buď si zase obujete boty a půjdete do obchodu, nebo budete tento večer držet dietu. Ale je tu ještě jedna alternativa: prakticky cokoli, na co pomyslíte, si můžete objednat přímo domů. Stačí navštívit stránky JídloTEĎ.cz a vybrat si pokrmy z více než 800 restaurací z různých sekcí. Mlsné jazýčky ocení i netradiční kuchyně, jako například libanonskou nebo vitariánskou.

JídloTEĎ se navíc nyní rozrůstá. V průběhu července dorazí i do dalších 10 měst: Olomouce, Pardubic, Hradce Králové, Českých Budějovic, Zlína, Havířova, Ústí nad Labem, Teplic, Mostu a Frýdku-Místku.

JídloTEĎ.cz

Odpovězte na jednoduchou otázku a můžete vyhrát 1 z 5 konzumačních voucherů, každý v hodnotě 500 Kč.

Soutěžit můžete pouze, pokud jste na webu přihlášena.

Pokud máte na webu vytvořen účet, tak se přihlaste. Pokud účet nemáte, tak si jej vytvořte.