Vyhrajte poukázku na 1000 Kč do kadeřnictví KLIER

Soutěže 31. července 2014

Vyhrajte 3 poukázky, každá v hodnotě 1.000,- Kč a přijďte se nechat zkrášlit do kadeřnického salonu KLIER.

Nezapomínejte na péči o vlasy ani v letním období. Vlasy nyní potřebují trochu jinou péči, protože jsou namáhané nejen letním sluncem, ale i koupáním v moři či v bazénu. Vyhrajte jednu ze 3 poukázek na kadeřnické služby a péči v našich salonech KLIER. U nás se o vás a vaše vlasy postarají odborníci s profesionálním přístupem a s kvalitními přípravky.

Tipy kadeřníků ze salonů KLIER jak chránit své vlasy během letního období: Nejen slunce škodí, ale také mořská a chlorovaná voda vysušují naše vlasy, po koupání v moři nebo bazénu doporučujeme opláchnout vlasy čistou vodou co nejdříve. Důležité je, také používat profesionální vlasovou kosmetiku, stejně tak jako pokožka i vlasy potřebují UV ochranu, kterou vhodné přípravky obsahují. Kadeřnictví KLIER nabízí sluneční vlasovou kosmetiku určenou pro použití před pobytem na slunci, která vlasy chrání před UV paprsky, působením větru, mořské soli, chlorované vody a chrání vlas před blednutím. Naopak vlasová kosmetika určená k aplikaci po návratu ze slunečního záření zbavuje vlasy mořské soli, regeneruje, uhlazuje, vrací vlasům lesk a sílu.

klier

Kadeřnictví KLIER je největší síť kadeřnických salonů v České republice. Našim zákazníkům jsme k dispozici 7 dní v týdnu. Kadeřnické služby poskytujeme bez objednání. Přijďte si vyzkoušet naše služby, váš nejbližší kadeřnický salon najdete zde www.klier.cz.

Odpovězte na naši soutěžní otázku a vyhrajte jednu ze 3 poukázek na služby v kadeřnictví KLIER. Správnou odpověď naleznete na www.klier.cz/salony/

Soutěž byla ukončena. Výherce budeme kontaktovat telefonicky nebo mailem.