Vyhrajte pobyt v 5*hotelu Princess Bergfrieden

Soutěže 7. července 2014

Jeden výherce získá 3 noci se snídaní v 5*hotelu Princess Bergfrieden. Stačí správně odpovědět na otázku v našem kvízu.

Hotel Princess Bergfrieden +++++ v tyrolském Seefeldu je malý luxusní hotel s dvanácti apartmány, které byly navrženy s péčí, splňující všechny moderní požadavky. V kombinaci s proslulou tyrolskou stylovou tradicí a s moderním designem interiéru belgického architekta Vittoria Simoniho se staré i nové prvky spojily v dokonalé harmonii. Bohatá dřeva v kombinaci s moderními prvky vytváří teplou a útulnou atmosféru, takže se všichni cítí jako doma. Hotel Princess Bergfrieden je hotel nabízející odpočinek, respektující soukromí svých klientů a je vhodný pro děti. Kromě nádherných luxusních apartmá nabízí hotel i plavecký bazén, bar a salonek s krbem.

V létě si můžete vychutnat golf na jednom z nejkrásnějších evropských golfových hřišť v Golfclubu Seefeld-Wildmoos, které se nachází v kopcovitém terénu poblíž vesničky Mösern (cca 2,5 km od Seefeldu). Navíc Seefeld i celý Olympijský region, který bývá právem nazýván vysokohorskými klimatickými lázněmi, nabízí rozmanitost zajímavých míst a turistických tras, vedoucích rozsáhlými hřebeny i náhorními plošinami. Můžete obdivovat proslulé alpské krávy, vychutnat si jedinečné pohledy na drsné horské formace.

Pro naše sportovní hosty nabízíme kromě golfu možnost zahrát si squash, tenis (vnitřní i venkovní kurty), jízdu na horském kole, rafting, horolezectví a mnoho dalšího.

Na soutěžní otázku odpovězte na webu: www.national-geographic.cz

hotel

Hotel Princess Bergfrieden

Milserstraße 274

A-6100 Seefeld in Tirol

Tel.: +43-5212-2557

E-mail: info@princessbergfrieden.com

www.princessbergfrieden.com