Royal Russian Ballet: Labutí jezero v České republice

Soutěže 12. října 2015

Začátek adventu v Praze, Brně a Ostravě ozdobí baletní představení jednoho z předních světových souborů Royal Russian Balletu. Ten se od 12. do 14. prosince představí v Praze, Brně a Ostravě. Soubor, který sklizí celosvětový úspěch, přijede do České republiky s absolutní baletní klasikou, Čajkovského Labutím jezerem. Vyhrajte dvě vstupenky na brněnské představení v naší soutěži!

V předvánoční době čeká Prahu, Brno a Ostravu výjimečný kulturní zážitek. Do České republiky přijede zástupce vyhlášené a tradiční ruské baletní školy, úspěšný soubor Royal Russian Ballet, který sklízí úspěch napříč kontintenty. Soubor, jehož členy jsou nejtalentovanější ruští tanečníci, se představí s absolutní baletní klasikou, Čajkovského Labutím jezerem. Royal Russian Ballet absolvoval úspěšná představení po celém světě, například ve Velké Británii, Spojených arabským emirátech, Jižní Americe i v Evropě. Půjde tedy o velkou romantickou podívanoou a exkluzivní zážitek největší světové úrovně.

Představení v Praze se uskuteční v Kongresovém centru 12. prosince, v Brně se mohou milovníci klasického tance těšit 13. prosince v pavilonu B Veletrhů BVV a konečně v ostravské Multifunkční aule Gong bude Labutí jezero 14. prosince 2015.

Kvůli velkému zájmu fanoušků baletu bylo v Praze přidáno rodinné odpolední představení, které se uskuteční 12. prosince od 14:00 hodin. Na představení je připraveno zvýhodněné vstupné.

labuti jezero 2

Vstupenky na představení lze zakoupit v síti Ticketportal.

Vyhrajte dvě vstupenky na brněnské představení turné Royal Russian Balletu a užijte si nevšední zážitek. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít trochu štěstí.

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami.

Soutěž byla ukončena. Výherce budeme kontaktovat telefonicky nebo prostřednictvím e-mailu.

Výherce: Lucie N., Mohelnice