Vyhrajte vstupenky na koncert pianisty Richarda Claydermana!

Soutěže 14. října 2015

Richard Clayderman je považován za nejúspěšnějšího pianistu historie. Postaral se o obrovský průlom v oblasti hry na klavír, když vkusně zkombinoval klasickou hudbu s populární. Jeho koncerty představují velkou show, která nenechá posluchače sedět v klidu. Stejně tak tomu bude i 20. 10. v Kongresovém centru v Praze, kde vystoupí s čtrnáctičlenným smyčcovým orchestrem, složeným z členů Českého národního symfonického orchestru. V soutěži můžete vyhrát dvě vstupenky na tento výjimečný koncert.

Francouz Clayderman je považován za průkopníka a hlavního představitele romantického klavíru. Skladba Balada pro Adeline, kterou nahrál na počátku kariéry, mu zajistila cestu k výsluní a v jeho podání se prodala ve více než dvaceti milionech kopií. Pařížský patriot odehrál více než dva tisíce koncertů na všech kontinentech světa. Do svého repertoáru zařazuje klasické skladby ale také moderní popové melodie. Proto lze od jeho koncertu očekávat velkou show, při které zazní nejznámější písně ve speciálním aranžmá pro klavír. Clayderman je také velkým vzorem pro všechny začínající mladé hráče na klavír. Jak sám říká, moc ho to těší a velmi rád tyto mladé muzikanty při koncertech zve z publika na podium, aby zahráli některou z jeho skladeb. Vyzve také někoho z pražských diváků? To se dozvíme 20. října v Kongresovém centru!

V tuto chvíli kvůli velkému zájmu uvolnil pořadatel koncertu dalších pět set kusů vstupenek na zajímavá místa v sále.

Vstupenky jsou v prodeji v síti Ticketportal.

Nyní máte jedinečnou příležitost vyhrát dvě vstupenky na pražské představení Richarda Claydermana, které se uskuteční 20. 10. 2015. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít trochu štěstí.

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami.

Soutěž byla ukončena. Výherce budeme kontaktovat telefonicky nebo prostřednictvím e-mailu.

Výherce: Dan P., Praha