Vyhrajte cestu na Dětskou planetu!

Soutěže 23. října 2015

V termínu od 13. do 15. listopadu 2015 se na holešovickém výstavišti uskuteční další ročník oblíbeného veletrhu hraček, her a dětských potřeb Dětská planeta 2015. Právě teď máte skvělou příležitost vyhrát rodinné vstupné.

Během tří dnů se zde představí novinky v celém segmentu. Chybět nebude ani bohatý doprovodný program pro menší i větší děti. Těšit se mohou na populární Mimony, kteří 
v Mimoňlandu chystají hvězdné hudební vystoupení, módní přehlídku za přímé účasti malých návštěvníků nebo třeba oslavu narozenin. Pozadu nezůstane ani LED robot se svou neopakovatelnou světelnou show nebo obrovský Transformer.

Ti větší ocení spíše souběžný veletrh HRAY!EXPO zasvěcený herním konzolím a počítačovým hrám. Zlatým hřebem programu se stane grandfinále soutěže v PC hrách BenQ Grunex Challenge 2015 o ceny v hodnotě 90.000 Kč! Na své si přijdou především hráči legendárních League of Legends, Heartstone a premiérově také World of Tanks.

Pokud chcete načerpat inspiraci na vánoční nákupy nebo prostě jen strávit krásný den s celou rodinou, nenechte si tuto jedinečnou příležitost ujít.

Zasoutěžte si s námi o pět rodinných vstupenek. Stačí správně zodpovědět soutěžní otázku a mít trochu štěstí.

Nápovědu a další informace naleznete na www.detskaplaneta.cz

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami.

Soutěž byla ukončena. Výherce budeme kontaktovat telefonicky nebo prostřednictvím e-mailu.

Výherci: Marie Š., Praha; Dana P., Praha; Věra M., Praha; Jaroslav S., Brno; Hana V., Praha