Vyhrajte pohlazení přírodní kosmetiky SPORTIQUE

Soutěže 2. listopadu 2015

Moderní život klade na naši pokožku velké nároky. Dotek přírody, který kůži dodávají výrobky Sportique, je efektivní, nenásilný a šetrný - tak jako životní styl, který firma vyznává. Produkty jsou vytvořené z nejčistších zdrojů, bez nezdravých syntetických surovin. Při vývoji receptur spojuje Sportique znalosti našich předků s nejnovějšími poznatky moderní vědy, aby mohla nabízet funkční kosmetiku bez škodlivé chemie. Cítit se ve své kůži není náročné. Stačí jí věnovat tu nejvhodnější péči, kterou nám ze sebe příroda může poskytnout.

Vyhrajte jeden ze tří balíčků obsahující:

Krém na ruce a nehty s 25% bambuckého másla SPORTIQUE (Růže)

sprotique ruce

Krásné ruce jsou naší přirozenou vizitkou. Krém na ruce s vysokým obsahem bambuckého másla vyživuje, regeneruje, zvyšuje pružnost pokožky, navíc jí poskytuje i ochrannou vrstvu proti bacilům. Výtažky z bylin (rozmarýn, neem, arnica, kopřiva) mají antimikrobiální účinky, allantoin a vitamín C urychlují regeneraci kůže. Krém se velmi rychle vstřebává a zanechává na pokožce jemný, hedvábný pocit.

Bio bambucké máslo SPORTIQUE (Růže)

sportique maslo

Obsahuje vysoký podíl nenasycených mastných kyselin, kyselinu skořicovou (chrání proti UV záření), léčivé vosky, kariteny, rostlinné steroly a vitamíny. Má protizánětlivé účinky, zmírňuje revmatické bolesti, zklidňuje projevy ekzémů a lupénky, urychluje hojení oděrek i popraskané kůže a preventivně působí i proti vzniku strií. Bambucké máslo SPORTIQUE je klíčem k pokožce chráněné a vyživované, zářící a celistvé.

Tělové mléko SPORTIQUE (Růže)

body milk

Využívá blahodárné přírodní síly makadamového a kokosového oleje. Spolu s prvotřídním bambuckým máslem rychle vyživí a urychlí regeneraci suché a podrážděné pokožky. Tělo pohladí přírodní a uklidňující výtažek z aloe vera a mořských řas, doplněný vitamínem E. Mléko poskytuje dlouhodobý pocit svěžesti a čistoty, navíc se velmi rychle vstřebá, takže se nemusíte bát, že zůstanete mastní. Naopak, vaše kůže se vypne, zpevní a zkrásní na pohled. Vše je na přírodním základě, tudíž vhodné i pro osoby s citlivou pokožkou nebo alergiky.

O co hrajeme?

Tři z vás získají balíček nové WELLNESS řady společnosti SPORTIQUE! Stačí jen správně odpovědět na otázku a mít trochu štěstí.

Nápovědu najdete na sportique.cz.

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami.

Soutěž byla ukončena. Výherce budeme kontaktovat telefonicky nebo prostřednictvím e-mailu.

Výherci: Jitka V., Rakovník; Václav P., Hartvíkovice; Jan M., Ruda nad Moravou