Královny reality show jsou zpět!

Soutěže 20. listopadu 2015

Celosvětově nejznámější americká reality rodina se vrací na televizní kanál E! s novou řadou představující exkluzivní podívanou do soukromí životů Kim Kardashian a jejích sester.

Nečekané zprávy, citlivá témata, emoce nahoře a pak zase dole, ale i zábava, radost a holčičí dovolená, jsou náplní této nové řady. Každá ze sester řeší něco jiného. Kim si prožívá své druhé těhotenství, Kourtney vyhodila svého přítele a otce svých dětí z domu, Khloe se soustředí na svůj fitness a focení na obálku magazínu, Kendall získává modelingové nabídky od těch nejprestižnějších módních návrhářů a objevuje se na obálkách populárních časopisů, Kylie slaví své 18. narozeniny. A to vše za podpory mámy Kris, která svým dcerám pomáhá manažersky v jejich kariérách a mateřsky v osobních životech. Táta, který nyní žije jako žena Cait, je nedílnou součástí jejich životů a vzájemně se podporují a respektují.

S rodinou Kardashianových se jako vždy můžete těšit na spoustu dramatických momentů, glamour, smích a slzy, když se rodina navzájem podporuje v dobrém i zlém. Od 29. listopadu každou neděli v 19:00 exkluzivně na televizním kanále E!

Televizní kanál E! vysílá 24/7 v českém a anglickém jazyce, bez reklam a je dostupný v ČR v nabídce O2 TV a satelitní televize Skylink. Více informací naleznete na Facebooku.

O CO HRAJEME?

Tři z vás získají sadu make-up štětců a selfie tyč. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít trochu štěstí.

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami.

Soutěž byla ukončena. Výherce budeme kontaktovat telefonicky nebo prostřednictvím e-mailu.

Výherci: Tereza V., Dolní Dobrouč; Sabrina F., Praha; Kristýna U., Krnov