Soutěžte o nový doplněk stravy Andromen

Soutěže 24. listopadu 2015

I muži prožívají něco podobného jako je ženské klimakterium, jednoduše řečeno, přechod. Je to přirozená fáze života a říká se jí andropauza, kterou však lze v dnešní moderní době zmírnit nebo ji zavčas předejít. Soutěžte o nový přípravek Andromen od české společnosti Woykoff a udělejte radost svému protějšku. Uvidíte, že vám za několik týdnů poděkuje.

Hormonální změny nastávají jak u žen, tak i mužů a tzv. krize středního věku, která souvisí se stavem nazývaným andropauza, opravdu přichází s přibývajícími léty. Andromen je přípravek s obsahem unikátní kombinace účinných látek z extraktu z kotvičníku zemního (Tribulus terrestris), které prokazatelně zvyšují tvorbu testosteronu. Pomáhá tak snížit negativní účinky andropauzy u mužů.

Zatímco menopauza u žen nastává naráz a k poklesu hormonální hladiny dochází v relativně krátké době, u andropauzy neboli mužského přechodu je proces postupný a trvá několik let. Začíná zhruba ve věku mezi 40 a 55 lety a její průběh se liší v závislosti na mnoha faktorech. Je spojena s nedostatkem androgenů, zejména se snížením produkce testosteronu. Muž nedostane jasný signál, že se začíná projevovat andropauza, a tak jich mnoho ignoruje svůj zhoršený celkový stav a příznaky typické pro tuto etapu života.

Přípravek Andromen obsahuje účinné látky přítomné v extraktu z  kotvičníku zemního (Tribulus terrestris), které zvyšují koncentraci testosteronu v krvi, snižují podrážděnost, vyčerpanost a pocit únavy, zlepšují imunitu a sexuální výkonnost. Dále obsahuje korejský ženšen, snižující vyčerpanost a pocit ztráty energie, zinek, který zvyšuje imunitu a snižuje ztrátu svalové hmoty, selen, který je důležitý pro tvorbu bílkovin a zvyšuje imunitu, a vitamin E.

Soutěžte o Andromen

Čtyři z vás získají balení doplňku stravy Andromen. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít trochu štěstí.

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami.

Soutěž byla ukončena. Výherce budeme kontaktovat telefonicky nebo prostřednictvím e-mailu.

Výherci: Monika N., Varnsdorf; Kateřina R., Praha; Petr K., Poděbrady; Ivana S., Děčín