Staňte se sushi mistrem! Máme pro vás voucher na kurz!

Soutěže 30. listopadu 2015

Rádi byste se naučili rolovat sushi jako profesionální sushimaster a pronikli do tajů japonské kuchyně? Hledáte již delší dobu místo, kde vás zasvětí do tohoto asijského umění a zároveň se dočkáte individuálního a profesionálního přístupu?

Zavítejte na pražské Vinohrady do asijské restaurace Café Buddha Balbínova, která dokáže splnit očekávání i těm nejnáročnějším zákazníkům. Právě zde vás přímo majitel, Štěpán Návrat, naučí jak připravit tradiční sushi a další speciality. 

CO VÁS ČEKÁ?

•   Přivítání a krátké zasvěcení do japonské kuchyně, která není jenom o sushi. Ukážeme Vám jak připravit správnou sushi rýži, stejně tak její ochucení.

•   Představení japonských surovin, jejich využití a nákup. Jak správně nakrájet čerstvou zeleninu a ryby, které následně využijeme pro přípravu.

•   Společnými silami připravíme sushi set o 25 ks. Pokusíme se vytvořit různé druhy maki a tradiční rolku naruby Kappa maki, Sake maki, California Sesame roll a Futto maki roll.

•   Naučíme se, jak správně nakrájet sushi a nazdobit wasabi či zázvor.

•   Společně si pochutnáme na sushi, které jsme připravili.

•    Zodpovíme všechny vaše dotazy a seznámíme vás s triky a tipy zkušených kuchařů.

sushi kurz kuchar

Služby v Café Buddha Balbínova se neustále rozšiřují, a proto zde můžete využít i možnosti objednání začátečnického Sushi Home Set, který Vám ulehčí domácí přípravu sushi.

Pokud máte problém sehnat ve svém okolí čerstvé ryby, asijské bylinky či jiné nestandardní asijské potraviny, zavítejte do této jedinečné restaurace, kde vám ochotně pomůžou a vše potřebné dodají. I malé podniky mohou nabídnout velké zážitky. Café Buddha Balbínova je toho příjemným důkazem.

O CO HRAJEME?

Jeden z vás získá voucher na kurz sushi v Café Buddha Balbínova 19, na adrese Balbínova 19, Praha 2. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít trochu štěstí. Více o restauraci Café Buddha Balbínova naleznete zde.

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami.

Soutěž byla ukončena. Výherce budeme kontaktovat telefonicky nebo prostřednictvím e-mailu.

Výherci: Martin D., Brno