Soutěž: Rozmazlujte své tělo s italskými krémy Acqua!

Soutěže 14. prosince 2015

Víte, že pokožka těla je naším největším orgánem? Má plochu až 2m2 a to, jak vypadá, závisí hlavně na tom, jak žijeme a jak se o ni staráme. Vědecké studie už mnohokrát prokázaly, že zejména kouření, nadměrné opalování bez ochranných filtrů, nedostatek spánku a fyzické aktivity, špatná strava, chybný pitný režim vedou ke zhoršení stavu pokožky.

Kožní buňky se obnovují asi po měsíci, takže když si koupíte nový krém, je třeba vyčkat na změnu a nevěšet hlavu, když se během minutky neproměníte v porcelánovou princeznu. Mnohdy jsou ženy schopné za obličejovou kosmetiku a make-up utratit i několik tisíc korun měsíčně, ale zapomínají ošetřit pokožku celého těla po sprchování. Přitom aplikace tělového mléka zabere pouze malou minutku, kterou věnujete jenom sobě.

Dopřejte pokožce hydrataci a osvěžení s tělovými krémy Acqua od Frais Monde. Tuto italskou značku založila téměř před třiceti lety rodina farmaceutů, kteří objevili léčebné účinky termální sirné vody na pleť. Ta dokáže harmonizovat zejména problematickou, velmi suchou a mastnou pokožku. Dodá jí vše potřebné díky obsahu vzácných termální solí a minerálů.

Díky velmi lehké konzistenci tělových krémů Acqua nemusíte dlouze čekat na vstřebání. Lehká textura jemného vodového gelu se ihned vstřebá až do hlubokých vrstev pokožky a celé tělo provoní. Tato tělová mléka obsahují výtažky z měsíčku lékařského, pečující bambucké máslo a mokřadkový olej. Pro extra provonění můžete použít ještě parfémovaný olej se stejnou vůní, který se aplikuje na zápěstí, na krk, do dekoltu, nebo i do konečků vlasů, které oproti klasické toaletní vodě nevysuší.

O co hrajeme?

Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít trochu štěstí. Čtyři z vás získají tělová mléka Acqua:

Muschio Bianco: čistá vůně pro všechny jemné duše je ideální pro aplikaci před spaním. Konejšivá a milá vůně vám dodá pocit bezpečí.

Vaniglia e Muschio Bianco: jedna z nejněžnějších vůní na světě – vanilka a bílý mošus vám dodají pocit absolutní čistoty a krásy.

Mare, Limone e Mimosa: vůně moře, citrusů a mimózy je prostě dokonalá. Vůně dálek, procházky po pobřeží a závan citrusů působí velmi relaxačně.

Mare, Arancio e Bacche: moře, pomeranče a plody vás odnesou do Středozemí, do krajin, kde vládne osvěžující vánek a klid. Hebká a optimistická vůně vám poskytne pocit pohody.

Více o produktech Frais Monde najdete na webu www.fraismonde.cz Všechny produkty je možné koupit na e-shopu výhradního distributora www.parfemy-elnino.cz

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami.

Soutěž byla ukončena. Výherce budeme kontaktovat telefonicky nebo prostřednictvím e-mailu.

Výherci: Vlasta H., Týnec nad Sázavou; Lucie V., Šilheřovice; Pavel Š., Liberec; Jana M., Světice