Soutěž: Dobroty a superprémiové krmivo pro vaše mazlíčky

Soutěže 21. prosince 2015

Vyhrát můžete bezobilnou recepturu s lososem a brambory pro dospělé psy malých a středních plemen a k tomu pamlsek ve formě sušeného masíčka.

Brit Care Grain-Free Salmon & Potato

Inovovaná řada Brit Care Dog je superprémiové krmivo, které bylo vyvinuto za účelem ochrany organismu před negativními vlivy prostředí. Pro výrobu krmiv Brit Care jsou pečlivě vybírány ingredience vysoké kvality, jako je jehněčí, losos, sleď, zvěřina, kachní a králičí maso. Výběr surovin zajišťuje vysokou stravitelnost krmiva a snižuje riziko výskytu potravních intolerancí. Receptury Brit Care obsahují funkční složky na podporu imunitního systému, celkové kondice a prevenci závažných onemocnění.

brit soutez produkty

Brit Care Leťs Bite Duck Sticks

Sušená masíčka Let's Bite! jsou přirozeným zdrojem nenasycených mastných kyselin Omega 3 a Omega 6, potřebných pro zdravou kůži a lesklou srst. Zároveň obsahují vápník nezbytný pro neporušené a silné zuby. Péči o chrup doplňují i speciální psí dentální pamlsky, novinka v péči o zuby a dásně zvířete. Ty napomáhají účinné ochraně proti zubnímu plaku, bakteriím a působí preventivně na vznik zubního kamene.

O CO HRAJEME?

Tři z vás získají superprémiové krmivo Brit Care Grain-Free Salmon & Potato a psí pamlsky Brit Care Leťs Bite Duck Sticks. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít trochu štěstí. Nápovědu najdete na www.krmivo-brit.cz

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami.

Soutěž byla ukončena. Výherce budeme kontaktovat telefonicky nebo prostřednictvím e-mailu.

Výherci: Marie R., Havlíčkův Brod; Jitka F., Most; Tereza L, Praha