Díky za Vánoce všem, kteří myslí na ostatní

Soutěže 25. prosince 2015

Dokážete si představit, že by během svátků nejezdila hromadná doprava? Nebo, že by nebyl nikdo, kdo by vytáhl zaseklou kost z kapra z krku vašim nejbližším? Milka se rozhodla před Vánoci odměnit všechny, kteří v čase, kdy se všichni veselí kolem stromečku, pracují a pomáhají ostatním.

Projekt „Díky za Vánoce“ vyzývá k projevení vděku povoláním, jež vyžadují nasazení i během svátků. Jeho součástí byla anketa: „Kdo si podle vás zaslouží nejvíc poděkování za tvrdou práci během Vánoc?“ Celkem 33 586 hlasujících zvolilo hasiče, hned v závěsu za nimi stáli doktoři.

Kdo jsou ti, co pro nás pracují o Vánocích?

Hlasování probíhalo na webu www.troufnisinajemnost.cz od 11. 11. 2015 až do konce listopadu. Na stránkách se dočtete příběh doktorky, kurýra, hasiče, číšnice a hlasatelky rozhlasu. Skuteční dříči vybráni z řad lidu popisují, jaké to je pracovat o Vánocích, zatímco vaši nejbližší rozbalují své dárky u stromečku. Díky hlasatelce rozhlasu jsme se mohli dozvědět, že největší frmol je v rádiu měsíc před Vánocemi. Mladá číšnice luxusního hotelu si prý zpříjemňuje Vánoce vyměňováním dárečků se svými kolegy ze zahraničí i naslouchá těm, kteří zůstali na svátky sami a přišli si popovídat na bar. Doktorka díky projektu představila centrum pro léčbu bolesti, kurýr se rozpovídal o tom, jaké to je narazit o Vánocích na Karla Gotta. A konečně hasič, ten vysvětlil systém vánočního rozdělování služeb a zavzpomínal na nejčastější sváteční karamboly. Nezapomněl se pochlubit ani tím, že letos stráví svátky se svým malým synem.

Nezapomeňte ani na vaše nejmilejší

Díky stránkám www.troufnisinajemnost.cz. můžete až do Vánoc také poslat elektronické přání díky Vánočnímu Expressu a pozorovat, jak putuje pohádkovým světem až k očím vašich blízkých.

Soutěžte s Milkou o lahodnou čokoládu! Tři z vás získají balíček Milka. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít trochu štěstí.

Nápovědu najdete na www.troufnisinajemnost.cz.

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami.

Soutěž byla ukončena. Výherce budeme kontaktovat telefonicky nebo prostřednictvím e-mailu.

Výherci: Eva H., Ševětín;, Karolina Ch., Praha; Lukáš K., Praha