Odvaž se, vyfoť se a vyhraj!

Soutěže 14. března 2015

Inspiruj se, vyfoť selfie a hraj o skvělé ceny! Všichni někdy dokážeme odhodit zábrany a zkusit se vžít do jiné role. Projekt „Ženy jinak. Jakože, cože?!“ je právě takový. Zapojte se do jedinečné soutěže o hromadu sladkých i hodnotných cen! Ženou jinak? Jakože, cože?!

Každý týden hrajeme o čokobalíčky Milka LU a Milka TUC. Ten, kdo nahraje celkem 6 selfie fotek (lze je nahrát i zpětně), může hrát o víkendový all inclusive pobyt v Žižkovské věži! V ceně je i voucher v hodnotě 15.000 Kč na konzumaci v restauraci Oblaca a jedna noc v luxusním One Room hotelu s výhledem na Prahu! Pokud ještě vyhrajete na webu, můžete si odnést balíček luxusní kosmetiky Sephora a další jemné čokoládové překvapení.

Jak zvítězit na všech frontách?

Selfie fotografie je možné vložit z počítače nebo mobilu. Můžeš je vkládat také ze svého facebookového alba nebo z alba na Instagramu. Klikni zde a nahraj svou fotku v jednotlivých kategoriích a zašli jí pomocí tlačítka Poslat mailem na email info@troufnisinajemnost.cz s textem „Hraji s Kafe.cz“.

Šanci na vítězství má jen selfie

Selfie je fotka, kterou si pořídíš vlastní rukou jen tím, že proti sobě otočíš fotoaparát nebo chytrý telefon. Dá se použít ještě populární teleskopická tyč, díky níž zachytíš na fotografii nejen sebe, ale také širší okolí. Jen fotografie pořízené tímto způsobem mají šanci uspět v hlavní hře o all inclusive víkend v ONE ROOM HOTEL v Žižkovské věži.

Tento týden probíhá kategorie "Dobrodružka“

Tento týden se postavte výzvě čelem jako Dobrodružka! Odvaha a chuť poznávat na vlastní pěst dnes již není výsadou mužů. Sáhni po batohu, cestovatelském klobouku, kompasu nebo mapě a pořiď selfie. Nebo pošli selfie z pláže či hor a ukaž se v roli dobrodružky. Hraj zde. Následující týdny proběhne kategorie „dobrodružka“, „silačka“ a poslední týden kategorie „jemná žena“.

Fashion bloggerky v akci! Inspirovat se můžeš také u čtveřice bloggerek Bloges Robes, které se zapojily do soutěže. Moderátorka a herečka Nikol Moravcová, stylistka Kristýna Poliček, modelka a vicemiss Míša Štoudková a herečka Nikol Kouklová už svoje selfie v jednotlivých kategoriích vytvořily. Zkus to i ty!

Soutěžit můžete o hlavní cenu, balíček produktů Sephora v hodnotě 1 200 Kč a dalších 10 z vás vyhraje čokoládu Milka.

Termín soutěže od 14. 3. 2015 – 30. 3. 2015. Více na www.troufnisinajemnost.cz.

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami.

Soutěž byla ukončena. Výherce budeme kontaktovat telefonicky nebo prostřednictvím e-mailu.

Výherci: A. Slámová, Jistebnice A. Pelcová, Vítkov M. Pozlerová, Sedlčany M. Rohoška st., Praha R. Podracký, Praha M. Čelechovská, Zlín L. Vala, Horní Bečva L. Martinů, Brno A. Jelínková, Benešov T. Cízová, Kostelec nad Černými lesy Z. Kalašová, Bechyně