Vyhrajte album Best of Ivety Bartošové

Soutěže 21. dubna 2015

K Ivetiným nedožitým narozeninám a zároveň prvnímu výročí od její tragické smrti vychází absolutní best of. Kompilace zahrnuje chronologicky seřazené nejvýznamnější nahrávky Ivety Bartošové od jejích prvních hitů natočených ještě s Petrem Sepešim – Červenám a Knoflíky lásky – až po ten bohužel zcela poslední - Noc je království.

Na obalu alba jsou zveřejněny fotografie z Ivetina posledního ateliérového focení od Lenky Hatašové. Obsahuje také vzpomínky jejích nejbližších uměleckých spolupracovníků.

„Iveta dozrála z jednoduché holky z Beskyd v čirou iluzi. Žijící iluzi. Její vlastní tzv. "reálný" život postupně zmizel, či přesněji: stal se sekvencí pitoreskních zápletek, aby nad vším tím zmarem zářil neuchopitelný příběh schopný očarovat velkou část společnosti. Fascinace Ivetiným příběhem zcela zpochybnila i tak přirozené lidské instinkty jako jsou požadavky věrohodnosti či přiměřenosti. V konfrontaci s tím nadpozemským světlem tyhle věci zcela vybledly a rozplynuly se. Proto Iveta žije beze změny i po smrti.“ vzpomíná na zpěvačku Vladimír Kočandrle.

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami.

Soutěž byla ukončena. Výherce budeme kontaktovat telefonicky nebo prostřednictvím e-mailu.

Výherci: Marie B., Neratovice Viera R., Havířov-Podlesí Danuše K., Plzeň