Soutěž: Získejte charisma s parfémy Charismo!

Soutěže 23. května 2015

Charismo je ryze českou značkou parfémů. Už od začátku bylo cílem výrobce uvést na trh luxusní značku parfémů – navázat tak na méně známou tradici parfumářského řemesla v Čechách a vzdát hold těmto precizním a řemeslným mistrům, kteří dokázali ve své době dostat parfémy mezi celoevropskou špičku a konkurovat francouzským a italským výrobcům.

Co člověk, to originál, jak by řekl klasik, a co originál, to specifická přirozená vůně. Správně zvolený parfém dokáže přirozenou vůni podtrhnout nebo zvýšit její intenzitu, umí zvýšit touhu a působení jedince na své okolí. Ale jen ten pravý parfém podtrhne vaše charisma.

Nepodceňujte vliv a kouzlo parfému, jeho význam a moc. Kouzlo charisma je to, co vás odliší od ostatních. Charismo!

Zúčastněte se naší soutěže a získejte luxusní parfém značky Charismo. Stačí jen správně odpovědět na soutěžní otázku a mít štěstí při losování. Do soutěže jsou určeny celkem 3 parfémy značky Charismo.

Odpověď na soutěžní otázku najdete zde

Právě skončila soutěž s ryze českou značkou parfémů Charismo. Nevyhráli jste zrovna Vy? Nezoufejte. Výrobce těchto luxusních parfémů Vám nyní nabízí slevu 10% na nákup parfémů či séra na eshopu: www.charismo.cz

K získání slevy stačí do Poznámky k nákupu napsat heslo portál Vlasta.cz a z celkové částky za nákup Vám bude zpětně automaticky odečteno 10%.

Dále jako součást objednávky obdržíte zdarma i vzorky dalších vůní. Děkujeme za Vaši účast v soutěži. Kouzlo charisma – CHARISMO!

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami.

Soutěž byla ukončena. Výherce budeme kontaktovat telefonicky nebo prostřednictvím e-mailu.

Výherci: Vlasta H., Týnec nad Sázavou Vlastimila M., Vítkov Blanka H., Praha