Oslňujte svou hřívou! Soutěžte o pečující balíček pro zdravé a krásné vlasy

Soutěže 4. května 2015

Revitalon přináší komplexní řešení pro růst, výživu a posílení vlasů. Nová řada přípravků obsahuje šampon a kondicionér, vlasový aktivátor proti padání vlasů a kapsle pro hloubkovou výživu vlasů. Revitalon je oživujícím koktejlem látek jako jsou kyselina hyaluronová, panthenol, keratin nebo kofein, které podporují kvalitu vlasů. Jeho složení dále obohacují extrakty z obilných klíčků a vitamíny. Výsledkem vlasové terapie Revitalon jsou zdravé a posílené vlasy.

Revitalon v dárkovém balení obsahuje kapsle, šampon a kondicionér. Přípravky zabraňují vypadávání vlasů a podporují jejich růst, pevnost a zdravý vzhled. Jedinečná kombinace vitamínů a přírodních extraktů dokáže zpomalit stárnutí vlasů a při dlouhodobém podávání zmírnit jejich předčasné šedivění. Kapsle obsahují vysokou koncentraci kyseliny hyaluronové, extrakty z obilných klíčků a minerální látky, důležité pro stavbu vlasu i koktejl vitamínů B. Revitalon je určený pro muže i ženy.

O co hrajeme?

Tři z vás, kteří správně zodpoví soutěžní otázku, vyhrají balíček Revitalon, jenž obsahuje 90 kapslí, aktivační šampon a obnovující kondicionér v celkové hodnotě 459 Kč. Nápovědu najdete zde.

revitalon soutěž

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami.

Soutěž byla ukončena. Výherce budeme kontaktovat telefonicky nebo prostřednictvím e-mailu. Výherci: Jitka D., Brno; Zdeňka K., Třinec; Miluše S., Praha