Soutež: Vezmi svou kávu na cesty!

Soutěže 1. července 2015

NESCAFÉ® Dolce Gusto® letos uvedlo na trh nový kávovar v designu MINI. Jak název napovídá, design kávovaru je inspirován ikonickým vozem MINI. Automobil znamená pohyb a tak pro vás NESCAFÉ® Dolce Gusto® připravilo ke kávovaru speciální sadu termohrnků, abyste svou oblíbenou kávu mohli vzít všude s sebou.

NESCAFÉ® Dolce Gusto® klade velký důraz na inovativnost, osobitost a hravost, proto na český trh pravidelně uvádí designové limitované edice, na kterých spolupracuje se světovými ikonami napříč uměleckými sférami. V minulosti se jednalo třeba o španělskou módní návrhářku Agathu Ruiz de la Prada, katalánského módního návrháře Custo Dalmau nebo streetartového umělce Billy the Artist. Pro letošní rok však zvolila značka NESCAFÉ® Dolce Gusto® cestu trochu jiným směrem a navázala spolupráci s věhlasnou automobilkou. Obě značky spojuje několik klíčových parametrů. Jak NESCAFÉ® Dolce Gusto® tak značka Mini se zaměřují na design, kvalitu a osobitost. To vše se odráží v nové limitované edici kávovarů NESCAFÉ® Dolce Gusto® Mini.

Ikonický rukopis automobilů Mini propůjčuje kávovaru elegantní a neotřelý vzhled. Charakteristické prvky vozu Mini elegantně kopírují linie samotného kávovaru NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio 2. Design ale není zdaleka vše, čím se kávovar Genio 2 může chlubit. Kávovar disponuje tlakem až 15 barů, díky kterému dokáže připravit nejen profesionální espresso s bohatou cremou a intenzivním aroma ale také spoustu dalších nápojů. Latte Macchiatto, Cappuccino a další, čokolády, čajové speciality ale také studené nápoje. Velkou předností NESCAFÉ® Dolce Gusto® Mini je inteligentní dávkování vody, díky kterému je příprava nápoje velice snadná. Kávovar je klasicky vybaven také funkcí automatického vypínání po pěti minutách nečinnosti, což mu zaručuje energetickou úspornost.

Limitovanou edici NESCAFÉ® Dolce Gusto® Mini je možné od poloviny května zakoupit na www.dolcegusto-premium.cz a v síti elektroprodejen.

Ke kávovaru budou k dostání také speciální termo šálky ze stejné limitované edice. Nyní mohou 3 z vás vyhrát svůj vlastní termohrnek v designu MINI. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít trochu štěstí. Nápovědu najdete zde

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami.

Soutěž byla ukončena. Výherce budeme kontaktovat telefonicky nebo prostřednictvím e-mailu.

Výherci:

Věra M., Praha; Jana T., Kunčice pod Ondřejníkem; Eva K., Praha