Zaměřte se na úsměv. Soutěž o balíček Signal

Zdravý úsměv.
Čištění zubů
Soutěže 15. července 2015

Léto a randění k sobě neodmyslitelně patří. Průzkum, který na jaře provedla značka Signal, napovídá, čeho si lidé při seznamování všímají jako prvního: krásného úsměvu a zdravých zubů. Nyní máte možnost o ně pečovat ještě lépe. Odpovězte na jednoduchou otázku a získejte balíček ústní hygieny značky Signal v hodnotě 500 korun.

Zdraví na prvním místě

Krásný úsměv a zdravé zuby naše okolí zaujmou na první pohled. O stav ústní dutiny bychom ale měli pečovat i ze zdravotních důvodů. Zánět, který se může vyskytovat jak v dásních, tak v zubech, permanentně zatěžuje imunitní systém. Tím se tělo neustále vyčerpává a nutí ho se zánětem bojovat, což má vliv na jeho celkovou kondici.

Zubní pasta Signal White now

Muži jsou z Marsu…

Ženy a muži mají odlišné potřeby, proto byla vyvinuta speciální pánská řada zubních past, která má výraznější příchutě a také poskytuje větší osvěžení dechu. Muži si mohou vybrat ze dvou variant. První z nich, pasta Superpure, je speciálně navržena pro okamžitý optický efekt vybělení zubů, svěží dech a navíc také pro prevenci proti žlutým skvrnám na zubech způsobeným kouřením. Pasta Deep Cool pak kromě výše uvedených vlastností přináší i mentolové osvěžení.

Zubní pasta Signal pro muže

Chcete zanechat ten nejlepší první dojem?

Okamžitý účinek pasty můžete sami vyzkoušet! Stačí, když správně odpovíte na soutěžní otázku a jeden ze 3 balíčků obsahujících výrobky značky Signal v hodnotě 500 Kč může být váš.

Balíček obsahuje:

  • 1 x zubní pasta White Now Gold
  • 1 x zubní pasta White Now Men
  • 1 x zubní pasta White Now
  • 1 x zubní pasta White Now Ice Cool Mint
  • 1 x zubní kartáček White System
  • 1 x ústní voda

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami.

Soutěž byla ukončena. Výherce budeme kontaktovat telefonicky nebo prostřednictvím e-mailu.

Výherci: Diana Č., Praha; Petra Š. Most; Zdeňka K., Bechyně