Vyhrajte s pořadem Módní blogerky stylový set s kamínky Swarovski!

Soutěže 19. září 2015

Módní blogerky jsou zpět! Po první, velmi úspěšné řadě, přináší televize E! divákům další příležitost sledovat rušné životy top blogerek, píšících o módě, glamour a životním stylu. Exkluzivně na E! nové díly každou sobotu ve 20:00 hod.

V jednotlivých dílech se budou blogerky Amanda Shadforth, Nadia Fairfax, Kate Waterhouse, Sara Donaldson a Zanita Whittington účastnit nejvýznamnějších módních akcí po celém světě včetně návštěvy zákulisí Fashion Weeku v Sydney.

Móda nikdy nespí, alespoň ne pro tyhle holky. Móda je o kreativitě a přináší umění a radost do jejich každodenního života. Být v popředí módy a ojedinělého životního stylu však neznamená jen první řady a přehlídková mola. Módní blogerky vás nechají nahlédnout i do svých soukromých životů a podělí se o to, jaké to je, když je někdo žádaný 24 hodin denně. Se svou vytrvalostí, pečlivostí a láskou k tomu, co dělají, jsou tyto ženy opravdovou inspirací pro všechny začínající blogery a blogerky.

blogerky soutez 2

Obklopeny nespočetným množstvím módních stylů a trendů, mají tyto dámy obrovskou zodpovědnost vůči nekonečnému zástupu svých fanoušků. Každá má svůj vlastní styl, brand a zájmy a každá se prezentuje jinak. Jedno však mají společné, dělají to, co milují a dělají to na jedničku! Inspirujte se, jak dosáhnout úspěšného a populárního blogu, který vás zároveň uživí!

O co hrajeme?

Zapisujte si nápady stylově! Čtyři z vás získají set bloku a sady tužek se kamínky Swarovski. Stačí jen správně odpovědět na soutěžní otázku a mít trochu štěstí.

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami.

Soutěž byla ukončena. Výherce budeme kontaktovat telefonicky nebo prostřednictvím e-mailu.

Výherci: Anna J., Tábor; Vendula M., Strážnice; Ilona V., Krušovice; Věra Ch., Hovorany