Vyhrajte balíček dekorativní kosmetiky Artistry v hodnotě 1985 Kč!

Soutěže 13. ledna 2016

Široký výběr z nejaktuálnějších módních trendů, odstíny se speciálním složením s nejjemnějšími ingrediencemi – to je luxusní řada dekorativní kosmetiky Artistry. Kolekce Artistry je nyní obohacená o nové odstíny, vycházející z aktuálních trendů módních domů Paříže, Londýna a Moskvy.

„Abychom mohli předvídat nové směry v módních trendech, spolupracujeme s významnými tvůrci těchto trendů a s uměleckými maskéry. Zajímáme se o módní přehlídky, moderní kulturu, historii i o budoucnost. Pokud se jedná o barevné inspirace, globální zdroje jsou bohaté a my je v dekorativní řadě kosmetiky Artistry využíváme beze zbytku. Proto každý rok můžeme přicházet s něčím novým a můžeme doplňovat barevné palety produktů naší dekorativní kosmetiky," říká Ildiko Dikošová, generální ředitelka společnosti Amway Česká republika, s. r. o.

O co hrajeme?

Soutěžte o balíček dekorativní kosmetiky v celkové hodnotě 1985 Kč! Stačí jen správně odpovědět na soutěžní otázku a mít trochu štěstí.

Co v balíčku najdete?

ARTISTRY EXACT FIT: Podkladový make-up je dosud nejmodernější pudrový make-up značky Artistry™. Díky jemnému složení vytváří dojem dokonalé pokožky, ač sám zůstává zcela neviditelný. Vzhled skutečné pleti pomáhá vytvářet dokonale vyvážený systém tahitských perel a optických hranolů Artistry Exact Fit. Vzácné amazonské minerály redukují mastnotu a brání vzniku nežádoucího lesku pro nádherně přirozeně matný vzhled. Artistry Exact Fit Podkladový make-up nabízí střední krytí s možností vrstvení a dlouhotrvající účinek dokonce i v horkém a vlhkém podnebí. K dostání v 8 odstínech – dokonalý pro jakýkoli odstín pleti. SPF 20 UVA/UVB PA+++ Jednotné krytí. Dokonalý vzhled.

ARTISTRY EXACT FIT™ Podkladový make-up - náplň Doporučená maloobchodní cena 725,00 CZK

ARTISTRY EXACT FIT™ Kompaktní pouzdro Doporučená maloobchodní cena 570,00 CZK Díky novému špičkovému designu je Kompaktní pouzdro praktické a poslouží jako krásný doplněk. Má dvě etážky, a houbička se tak snadno schová. Artistry Exact Fit Kompaktní pouzdro lze použít opakovaně.

ARTISTRY EXACT FIT™ Průsvitný kompaktní pudr – náplň Doporučená maloobchodní cena 690,00 CZK

ARTISTRY EXACT FIT™ Průsvitný kompaktní pudr je matný, proto vypadá přirozeně, nikoli pudrově. Jeho luxusně hedvábné složení ladí s většinou tónů pleti, zamezuje lesku a pomáhá prodlužovat délku nošení podkladového make-upu. Nový, vylepšený design je kompaktní, nádherný a pohodlně se používá. Artistry Exact Fit Kompaktní pouzdro se prodává samostatně.

Více informací najdete na www.amway.cz

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami.

Soutěž byla ukončena. Výherce budeme kontaktovat telefonicky nebo prostřednictvím e-mailu.

Výherce: Jarmila T., Brno