Soutěž: Zimní výbava z dm

Soutěže 15. ledna 2016

Chladné roční období dává naší pokožce pořádně zabrat. Aby však i nepříznivé počasí přečkala bez úhony, je třeba jí dopřát správnou ochranu, výživu a hloubkovou hydrataci. Takovou kvalitní péči od hlavy až k patě, navíc za příznivou cenu, nabízí produkty neznámější a nejoblíbenější dm značky Balea. Přijďte si vybrat z široké nabídky do Vaší oblíbené dm.

Tváří v tvář

Obličej je neustále vystavován rozmarům počasí, proto si zaslouží speciální péči. Jejím základem je správné čištění. Pleťovou vodu s alkoholem a peeling byste měla v zimě používat jen s opatrností, protože pokožku vysušují a vedou zbytečně k další ztrátě hydratace. Ideální volbou jsou jemná pleťová mléka nebo například nová micelární voda Balea pro citlivou pokožku s glycerinem a vodou z pomerančových květů. Skvělou službu vám prokáže také Balea čisticí pleťový olej, jehož sametově jemné složení s arganovým olejem pomáhá udržovat pokožku přirozeně hydratovanou a vláčnou.

balea micvoda
foto:

balea olej
foto:

Pokožku obličeje je v zimě třeba opravdu hýčkat a poskytnout jí intenzivnější a výživnější péči než v letním období. I zde se doporučují především výrobky s obsahem olejů. Vyzkoušejte například vyživující sérum z řady Balea Cell Energy, které intenzivně podporuje přirozenou obnovu buněk a propůjčuje pokožce novou elasticitu a mladistvý vzhled. Gelová textura pleťového séra se při kontaktu s pokožkou mění v jemný olej, který se ihned vstřebává a zanechává příjemný svěží pocit.

balea serum
foto:

Sametové rty

Mimořádnou pozornost byste měli věnovat citlivým částem obličeje – nosu, uším a zejména rtům. Nepostradatelným společníkem se v tomto období stane Balea balzám na rty Protect s vůní severské brusinky, panthenolem a ureou, který ochrání Vaše rty i v chladných měsících před vysoušením a popraskáním a zároveň o ně intenzivně pečuje.

balea rty
foto:

Hebké ruce

I když se ruce mohou schovat do rukavic, jejich pokožka přesto v zimě trpí střídáním teplot a zaslouží si pozornou péči. Balea koncentrovaný krém na ruce s babasovým olejem chrání namáhanou pokožku rukou před vysoušením a mrazem i v extrémních podmínkách, regeneruje ji a zanechává ji sametově jemnou.

balea ruce
foto:

Pro pány

Pokožka mužů je jiná než pleť žen a měla by proto také dostávat péči šitou na míru jejím specifickým potřebám. Optimálním řešení přináší dm značka Balea MEN, která nabízí širokou škálu pečujících přípravků právě pro muže, a to od zklidňujících balzámů po holení, přes hydratační krémy na obličej až po chladivé oční roll-ony. Jako stvořený do zimních měsíců je Balea MEN Outdoor Protection krém s OF 15. Jeho vyživující složení s bambuckým máslem a panthenolem vytvoří na pokožce ochranný film proti chladu, větru i slunečnímu záření a zároveň ji dodává potřebnou hydrataci.

balea muzi
foto:

Zimní radovánky

Pokud se vydáte na hory, nezapomínejte ani v zimě na kvalitní ochranu před zrádnými slunečními paprsky. SUNDANCE zimní krém 2v1 s OF 50 účinně chrání pokožku obličeje i rtů před sluncem a chladem. Je voděodolný, nezanechává mastný film a využijete ho nejen při zimních sportech.

balea zimni
foto:

balea logo
foto:

O CO HRAJEME?

Tři z vás získají balíček kosmetiky Balea v hodnotě 500 Kč. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít trochu štěstí.

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami.

Soutěž byla ukončena. Výherce budeme kontaktovat telefonicky nebo prostřednictvím e-mailu.

Výherci: Marie D., Loučany; Anna P., Holýšov; Zdena N., Hříměždice