Vyhrajte dvě noci a wellness radovánky v termálech Velký Meder!

Soutěže 18. ledna 2016

Zimní sezóna je tu a po letních dovolených už ani nevzdechneme. Komu se stýská po plavání pod širou oblohou a touží po kvalitním relaxu, může navštívit Thermal Corvinus Velký Meder. Teplota vody v středisku se pohybuje od 28 do 38 °C. Na návštěvníky čeká pět krytých a polokrytých bazénů.

Krytý plavecký bazén s perličkovou koupelí a dětským bazénem s hracími prvky nabízí prostor na plavání i relax zároveň. Děti i dospělí si mohou užít jízdu na tobogánech Red Ring a Black Led s barevnými světelnými efekty. Určitě si přijdou na své i v Rodinném zábavním bazénu, které zahrnuje interaktivní hřiště s vodní věží, vodopády, vodní sprchy, 500litrové vědro, vodní clony, děla a skluzavky. Bazén lemuje oddechový prostor s lehátky a barem. Během zimy si získá největší oblibu polokrytý sedací bazén. Z celkové plochy bazénu je krytá pouze jedna třetina a s vnější částí ji spojuje malý průplav. Součástí bazénů jsou i vodní trysky a masážní sprchy. Voda má blahodárné účinky na pohybové ústrojí.

Novinkou pro aktuální sezónu jsou dvě sauny – finská sauna a infra sauna, poskytující kvalitní odpočinek. Prostory jsou vybaveny i lehátky, kde si mohou návštěvníci mezi jednotlivými aktivitami vydechnout. Druhou atrakcí je nový krytý plavecký bazén, dlouhý 25 metrů, který je v provozu od prosince. Teplota vody nepřesáhne 30 °C a otevřený bude od časných ranních hodin, čímž poslouží hlavně návštěvníkům libujícím si v plavání před pracovním dnem. Bazén se bude využívat také pro plavecké kurzy včetně těch pro miminka.

V areálu koupaliště najdete také solnou jeskyni, mořskou lázeň, stravovací zařízení, obchůdky či vinárničku. Ve vstupní hale se nachází interiérové ​​dětské hřiště, kde se mohou děti vyřádit, zatímco rodiče si v klidu vychutnají oběd nebo kávu. Tříhodinový vstup během pracovních dnů přijde na 6 eur, o víkendu je vstup o 1 euro dražší. Středisko nabízí na mimosezónní období do 18. 3. 2016 zajímavé tří až čtyřdenní pobyty v přilehlých ubytovacích zařízeních spojené s koupáním.

SOUTĚŽ

Zkuste štěstí a vyhrajte dvě noci pro dvě osoby a 6 vstupenek do Thermal Corvinus Velký Meder. Platnost voucheru je do 30.4.2016. Soutěžit můžete ZDE. Soutěž končí 31. ledna 2016.

Více informací najdete na www.thermalcorvinus.sk

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami.