Soutěž o vstupenky do libereckého Wellness Hotelu Babylon

Soutěže 20. ledna 2016

Vstupte do světa smyslových požitků, harmonie těla a duše, do říše wellness libereckého WELLNESS HOTELU BABYLON. Na ploše větší než 1000 m2 na vás čeká 20 procedur, jejichž účinky příznivě působí na tělesné a duševní zdraví. Překrásné prostředí ve stylu antických lázní nabízí klidné místo k relaxaci a odpočinku.

Během jediné návštěvy si můžete vychutnat široké spektrum procedur:

  • Sauny
  • Aroma parní lázně
  • Solná inhalace
  • Bylinková inhalace
  • Oxygenoterapie
  • Sluneční louka
  • Laconium
  • Tepidarium
  • Kneippova koupel
  • Vířivý bazén
  • Ochlazovací bazénky
  • Relaxační místnosti a odpočívárny

Proces saunování, zahrnující dokonalé prohřátí a následné ochlazení, posiluje odolnost organismu a připravuje tělo na náročné zimní období. K saunování neodmyslitelně patří ničím nerušená relaxace, ke které slouží klidné odpočívárny. Pro úplnou spokojenost návštěvníků je k dispozici Sauna bar s nabídkou drobného občerstvení, kávy a fresh džusů.

Exkluzivní Sauna klub Afrikána pro náročné

Plné soukromí nabízí privátní sekce Sauna klub Afrikána se dvěma vířivými vanami, saunou, Kneippovým chodníkem a relaxační zónou. Překrásný africký svět je vhodný pro náročnější klientelu, netradiční oslavy a párty pro malé i větší skupiny.

Náš tip: Tradiční turecká lázeň Hammam pro očistu těla i duše

Svěřit se můžete do rukou zkušených terapeutů, díky nimž můžete vyzkoušet masáže, zábaly, koupele a peelingy. Dopřát si můžete například tradiční tureckou lázeň Hammam. Procedura se po vzoru tureckých lázní provádí v horku a páře. Na vyhřátém mramorovém kameni dochází k dokonalému prohřátí těla a uvolnění mysli. Pokožka bude opět hladká a vláčná po peelingu speciální masážní žínkou a přírodním mýdlem z marockého jílu, mořské soli a olivového oleje. Dokonalá relaxace nastává při závěrečné mýdlové masáži, během níž pěna pozvolna proniká do hlubších vrstev kůže. Po rituálu Hammam se budete cítit jako znovuzrozeni.

sauna babylon

Wellness balíčky pro opravdové požitkáře

Prodlužte si návštěvu malebného Liberce a dopřejte si několikadenní relaxaci a odpočinek v blízkosti zasněžených Jizerských hor.

SKI A RELAX PRO MILOVNÍKY AKTIVNÍ DOVOLENÉ (7 NOCÍ)

Ubytováni budete v pros­torných komfortně zařízených klimatizovaných pokojích s wifi připojením. Těšit se můžete na bohaté snídaně formou bufetu v hotelové restauraci. V rámci balíčku získáte 5 denních skipasů do moderního Ski Areálu Ještěd, do nějž vás zaveze pohodlný skibus zastavující před hotelovou recepcí. Dále na vás čekají 2 celodenní vstupenky do Wellness centra a 1×20 minut masáže dle vašeho výběru. Zábavu si užijete při Bowlingu a jízdě v adrenalinovém XD KINĚ. Během celého pobytu můžete neomezeně navštěvovat Aquapark, Lunapark a populárně naučná science centra iQPARK a iQLANDIA. V nabídce WELLNESS HOTELU BABYLON naleznete balíček SKI A RELAX také ve zkrácené variantě pro 4 noci.

skiareal
foto:

ROMANTIKA PRO DVA (2 NOCI)

Romantický balíček pro dva je jako stvořený pro víkendový pobyt zamilovaných. Spojuje dva dny plné relaxace a smyslových zážitků s ubytováním v luxusním apartmá, ve kterém na vás při uvítání bude čekat květina a ovocná mísa. Těšit se můžete na bohatou snídani do pokoje pro nerušený začátek dne a večeři formou teplého a studeného bufetu v hotelové restauraci. Romantické chvilky si dopřejete při společné relaxační koupeli dle výběru, kterou zpestří lahev sektu. Pro dámy je připravena čokoládová masáž a pro pány bude tím pravým klasická masáž zad a šíje. Romantický den zakončíte při společné večeři o čtyřech chodech. Během celého pobytu můžete neomezeně navštěvovat Aquapark, Lunapark, science centra iQPARK a iQLANDIA a užít si zábavu při Bowlingu.

RELAX PRO DVA (1 NOC)

Ubytováni budete v pros­torných komfortně zařízených klimatizovaných pokojích. Těšit se můžete na bohatou polopenzi formou studeného a teplého bufetu v hotelové restauraci Atrium. Odpočinek ve dvou si dopřejete ve Wellness centru a při blahodárné relaxační koupeli. V rámci balíčku získáte navíc 1 hodinu Bowlingu a terapii v Solno-jodové jeskyni. Během celého pobytu můžete neomezeně navštěvovat Aquapark, Lunapark a populárně naučná science centra iQPARK a iQLANDIA.

Více informací naleznete na www.BabylonLiberec.cz a www.HotelBabylon.cz.

O CO HRAJEME?

  1. 2x wellness poukaz na vstup v hodnotě 350 Kč
  2. 2x wellness poukaz na vstup v hodnotě 350 Kč
  3. 2x sauna Afrikána v hodnotě 190 Kč

Stačí jen správně odpovědět na soutěžní otázku a mít trochu štěstí.

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami.

Soutěž byla ukončena. Výherce budeme kontaktovat telefonicky nebo prostřednictvím e-mailu.

Výherci: Jan V., Bečov nad Teplou; Miluše Š., Hodonín; Tereza B., Brandýs nad Labem