Na krásné nehty máte nárok i vy!

Soutěže 31. ledna 2016

Krásné, pevné, nepolámané a bez rýh – takové nehty by chtěla každá z nás. Chcete je také? Máme pro vás pomocníka! Speciální reparační lak Sililevo vaše nehty zpevní a posílí. Soutěžit o něj můžete právě teď.

Lak Sililevo je jediným přípravkem na našem trhu, který ve formě laku na nehty dokáže proniknout do celé nehtové ploténky. Kombinace přírodních složek a speciální technologie hydrolaku zajišťují transport látek přímo do nehtu, a tím také hydrataci nehtů, zvýšení pevnosti, tvrdosti a pružnosti nehtů. Účinnost přípravku Sililevo v léčbě nehtové psoriázy (lupénka nehtů), při poškození nehtů a obnově oslabených nehtů byla klinicky ověřena.

Sililevo pečuje o nehet i pod barevným lakem

Sililevo můžete použít i pokud jste zvyklá na barevné lakování nehtů. Sililevo naneste pod kosmetický lak na nehty, ochrání tak nehet před škodlivým účinkem rozpouštědel používaných pro odstranění laku. Dlouhodobé používání Silileva pomáhá udržovat nehty silné a zdravé.

Koušete si nehty?

Kousání nehtů nejí jen „dětskou“ záležitostí. V dětství si kousala nehty řada z nás, spousta lidí se však s tímto zlozvykem potýká i v dospělosti. Pokud je to i váš problém, nevěšte hlavu, i o vaše nehty bude pečovat lak Sililevo, který přispěje k léčbě narušené struktury a vzhledu nehtů.

A co ještě?

Nezapomeňte vaše nehty posílit také zevnitř - volte stravu bohatou na ovoce a zeleninu, vitamíny A, D, křemík, železo a vápník. Pro zdravé nehty jsou důležité také vitamíny skupiny B, zejména vitamín B7 - tzv. biotin, dále vitamín A důležitý pro pevnost a růst nehtů. Významným antioxidantem je vitamín C, vitamín D pak napomáhá vstřebávání vápníku.

O CO HRAJEME?

Regenerační lak Sililevo vám pomůže bojovat s řadou neduhů, které vaše nehty sužují. Chcete ho vyzkoušet? Stačí správně zodpovědět soutěžní otázku a mít trochu štěstí. Nápovědu najdete na www.lecimenehty.cz.

Sililevo si můžete zakoupit také online v e-shopu.

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami.

Soutěž byla ukončena. Výherce budeme kontaktovat telefonicky nebo prostřednictvím e-mailu.

Výheci: Jana H., Roudnice nad Labem; Stanislav B., Veselí nad Lužnicí Jiřina M., Ruda nad Moravou; Ilona S., Hodonín; Lucie V., Šilheřovice