Vyhrajte pivní ceny a inspirujte se návštěvou do pivovaru

Soutěže 17. listopadu 2016

Ideální odměnou po dobře odvedené práci je samozřejmě dobře vychlazené krásně načepované pivo. Proč si však kromě zlatavého moku nedopřát také výlet do místa, kde se vaří. Soutěžte s námi o lákavé kozlí ceny, která vás namotivují navštívit Velkopopovický pivovar.

První zmínky o velkopopovickém pivu sahají až do 14. století. Důležitým milníkem je rok 1874, kdy byla v nově postaveném pivovaru uvařená první várka piva. Díky oddanosti všech zaměstnanců ustál velkopopovický pivovar všechny nástrahy moderní historie a i v dnešní době se zde pivo vaří dle tradičních postupů, s poctivostí a láskou. „V našem pivu je hodně lidské práce, poctivého řemesla a stavovské hrdosti, přijďte se přesvědčit na vlastní kůži,“ zve do pivovaru sládek Velkopopovického Kozla Vojta Homolka.

V rámci prohlídek Pivovaru Velké Popovice se seznámíte s více než 140letou historií pivovaru, se surovinami a tradičními postupy vaření zdejšího piva, ale také s živým maskotem pivovaru – kozlem Oldou. Navštívíte výrobní i historické prostory pivovaru a v pivovarských ležáckých sklepích ochutnáte nefiltrovaného Velkopopovického Kozla, kterého vám načepují z unikátního Kozlova výčepu. Pokud vám během dne vyhládne, určitě se nezapomeňte zastavit ve stylové pivovarské restauraci Velkopopovická Kozlovna.

Další informace o prohlídkách a zážitkových programech v pivovaru naleznete na stránkách www.pivovar.kozel.cz.

triko s logem

ilustrační foto

foto:
zdroj: Vlasta.cz
kšiltovka

ilustrační foto

foto:
zdroj: Vlasta.cz
půllitr s kozlem

ilustrační foto

foto:
zdroj: Vlasta.cz

Pět z vás získá balíček piv, rohatý půllitr, triko a kšiltovku od Kozla v hodnotě 515 Kč. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít trochu štěstí. Nápovědu najdete na stránkách www.kozel.cz.

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami. Podrobná pravidla soutěže najdete zde.

Soutěž byla ukončena. Výherce budeme kontaktovat telefonicky nebo prostřednictvím e-mailu.

Jan M., Ruda nad Moravou

Bc. Marie D., Náměšť na Hané

Šárka M., Jablonec nad Nisou

Antonín Š., Liberec 12

Šárka B., Praha 5