Hrajte o luxusní sadu Baileys se skleničkou

Soutěže 21. listopadu 2016

Baileys je dlouhodobě nejprodávanějším likérem na světě a jeho pití se vyznačuje určitou známkou dobrého vkusu a úrovně. Vychutnejte si nyní oblíbený likér z elegantní sklenice na vysoké nožce a přidejte vašemu rituálu s Baileys nádech luxusu.

Krémový likér Baileys chutná nejlépe na ledu. Abyste si na Baileys Original pochutnali ještě více, servírujte ho ve speciálně navržené sklenici. Tulipánový tvar zaručí uchování lahodné smetanové chuti a zároveň nechá rozvinout čokoládové aroma s tóny exotické vanilky a jemné whiskey. Pro správné uchopení sklenice slouží vysoká nožka, která zabraňuje zahřívání likéru rukou. Proto Baileys vydrží vychlazené na ideální teplotu po celou dobu konzumace.

Baileys na ledu, ilustrační foto

Baileys na ledu, ilustrační foto

foto:
zdroj: Vlasta.cz
Baileys original

Baileys original

foto:
zdroj: Vlasta.cz

Originální smetanový likér Baileys vznikl v roce 1974 v Irsku a stal se prvním nápojem svého druhu na světě. Unikátní spojení chutí zaručují tradiční receptura a kvalitní suroviny, jako je pravá irská whiskey, čerstvá smetana, kakaové boby a vanilka z Madagaskaru. Díky vanilkovo-kakaovým tónům se Baileys dokonale snoubí i s intenzivní chutí kávy či je skvělou ingrediencí v koktejlech.

Perfektní drink ve 3 krocích:

  1. Připravte si sklenici na vysoké nožce.
  2. Do sklenice vhoďte tři velké kostky ledu.
  3. Přelijte je 5cl Baileys Original Irish Cream. Následně sklenicí jemně zakružte a vychutnejte si jedinečnou krémovost a smetanovou chuť likéru Baileys. TIP – Drink dovedete k dokonalosti, pokud vše před podáváním perfektně protřepete v shakeru do jemné a hladké konzistence.

O co hrajeme?

Tři z vás získají luxusní sadu Baileys se skleničkou. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít trochu štěstí. Nápovědu najdete na stránkách www.baileys.cz.

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami. Podrobná pravidla soutěže najdete zde.

Soutěž byla ukončena. Výherce budeme kontaktovat telefonicky nebo prostřednictvím e-mailu.

Božena P., Hodonín

Alena P., Vodňany

Jitka D., Brno