Vyhrajte detektivní román Sršeň

Vita Jamborová a Dušan Mrekaj: Sršeň
Vita Jamborová a Dušan Mrekaj: Sršeň
Soutěže 19. prosince 2016

Na tradici důmyslných ochránců spravedlnosti, kteří místo technických vymožeností používají hlavně rozum, navazuje napínavý příběh Sršeň. Vyčnívá z řady románů tohoto žánru už jen tím, že se v roli detektiva představí pošťák.

V zapadlé slovenské vesničce sice roznáší dopisy, ale jako bývalý policejní důstojník má pořád nos na to, že něco nehraje. Navíc se obětí nepochopitelného útoku roje sršňů stal jeho kamarád, místní podnikatel, který hodně lidem ležel v žaludku. Přestože je případ uzavřen jako nešťastná náhoda, pustí se do pátrání. Stopy ho vedou do dávné minulosti, až do časů na sklonku druhé světové války. Bodří sousedé se tak náhle ukazují v docela jiném světle, a jak se zdá, každý úzkostlivě střeží nějakého pomyslného kostlivce ve skříni. Vita Jamborová a Dušan Mrekaj si dali záležet nejen na dramatických zápletkách, ale také na vykreslení psychologie jednotlivých postav. Jako ve správné detektivce je rozuzlení románu Sršeň víc než překvapivé, stejně tak motivy, které ke sledu tragických událostí vedly.

VYHRAJTE DETEKTIVNÍ ROMÁN SRŠEŇ, který vydává nakladatelství Jan Vašut, www.vasut.cz.

Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku, mít trochu štěstí a pět z vás získá detektivní román Sršeň.

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami. Podrobná pravidla soutěže najdete zde.

Soutěž byla ukončena. Výherce budeme kontaktovat telefonicky nebo prostřednictvím e-mailu.

Marcela Dubinová, Kvasice Marcela Škrdlíková, Bystřice pod Pernštejnem Dominika Tesaříková, Křižanovice Ivana Strnadová, Děčín Pavel Šimek, Liberec