Orgány čínského pentagramu: Močový měchýř

Soutěže 13. února 2016

Podle čínského pentagramu je močový měchýř zařazen pod orgán ledvin. Toto obrazné spojení je v daném případě více než výmluvné – optimální rychlost, s jakou se bude močový měchýř naplňovat, totiž záleží především na správné funkci ledvin a jejich aktivitě.

Ledviny i močový měchýř jsou přes emocionální mozek člověka spojeny s emocemi jako strach, nejistoty, úzkosti... Právě tyto aktuálně prožívané emoce jsou impulsy pro dráždění nervových center, což vede ke zvýšené aktivitě ledvin a logicky také k větší potřebě vyprazdňovat močový měchýř. Jedním ze základních úkolů dítěte v útlém věku je zvládnout tuto korovou kontrolu. Můžeme říci, že okamžik, kdy je dítě poprvé schopno zadržet močení a dojít si na nočník, je významným mezníkem v životě člověka… Ve vyšším věku dochází u lidí k poruchám vyprazdňování. Muži trpí zadržováním moči a sníženou schopností vyprázdnit se v důsledku potíží spojených s prostatou, u žen převažuje porucha močové kontinence (schopnosti zadržet moč), což vede k pomočování. Uvádí se, že ve věku 40 let trpí močovými obtížemi 15 % žen, ve věkové kategorii nad 60 let je to už minimálně 30 %.

Jak již bylo řečeno v úvodu, s okruhem orgánů ledvin jsou spojeny pocity nejistoty a strachu. Detoxikací močových cest zmírníme subjektivně prožívané strachy a nejistoty, stejně jako překonáním strachů a nejistot prožívaných v psychice člověka zkvalitníme fungování celého urogenitálního traktu. Problémy s močovým měchýřem můžete řešit přírodní cestou pomocí preparátů Joalis: Joalis UrinoHelp Joalis UrinoDren Joalis Streson

urinohelp
foto:

streson
foto:

urinodren
foto:

O co hrajeme?

Soutěžíme o tři balíčky, které obsahují Joalis UrinoDren, Joalis Streson a Urherb. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít trochu štěstí.

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami.

Soutěž byla ukončena. Výherce budeme kontaktovat telefonicky nebo prostřednictvím e-mailu.

Výherci: Kristýna V., Opava; Pavla B., Havířov; Hana J., Újezd u Brna